Akasztásos jelenet közben, a színpadon halt meg egy fiatal színész Mexikóban

Forrás: Dreamstime -
színpad halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédiának voltak szemtanúi egy mexikói színház nézői: egy fiatal szereplő ugyanis meghalt a színpadon. A szerepe szerint saját magát kellett felakasztania, de véletlenül megfulladt.

Tragédiába torkollt Mexikóban a húsvéti színházi előadás: az egyik színész ugyanis a nézők előtt vesztette életét. A 23 éves férfinak a szerepe szerint fel kellett akasztania magát, mert ő volt Júdás, akit gyötört a lelkiismeret-furdalás Jézus halála miatt, ám valami félrecsúszott.

A nézők szeme láttára fulladt meg a színész - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A rendőrség egyelőre vizsgálja az esetet, annyi biztos, hogy

a színpadi akasztás során véletlenül megfulladt a fiatal színész.

A halálra rémült nézők próbálták újraéleszteni a fiatalt, de minden erőfeszítésük ellenére a kórházba vezető úton életét vesztette. A szemtanúk szerint a színész lába lecsúszott arról a szerkezetről, ami a súlyát tartotta volna, ezért fulladt meg az akasztásos jelenet alatt. A rendőrség már kizárta az idegenkezűséget és az öngyilkosságot is, a legvalószínűbb, hogy

egy szerencsétlen baleset történt

írja a Daily Mail.

Natascha Kampusch elmondta, mi volt fogságának legrosszabb pillanatahttp://www.life.hu/news/20170418-natascha-kampusch-elmondta-mi-volt-fogsaganak-legrosszabb-pillanata.htmlNatascha Kampuscht 10 éves korában rabolta el az utcáról Wolfgang Priklopil. Nyolc évig tartotta fogva a kislányt. Szexuálisan és fizikailag is bántalmazta. A lány 2006-ban szökött meg elrablójától, a férfi ezután öngyilkos lett, vonat alá ugrott. Kampusch megrendítő interjút adott a Mirrornak. News--44 éve ül börtönben Demeter Péter, aki meggyilkolta feleségéthttp://www.life.hu/news/20170418-44-eve-ul-bortonben-demeter-peter-aki-meggyilkolta-feleseget.htmlDemeter Péter előtt fényes jövő állt, gyönyörű felesége és virágzó vállalkozása volt, de egy csapásra mindent tönkretett. Meggyilkolta a modell kedvesét, amiért börtönbe csukták. Ő azonban nem nyugodott le, így végül többszörös életfogytiglanra ítélték. 84 évesen már élete felét a rács mögött töltötte.NewsNorthfotoMeghalt Sóskuti Márta, a Magyar Rádió műsorvezetőjehttp://www.life.hu/news/20170418-meghalt-soskuti-marta-a-magyar-radio-musorvezetoje.htmlKeddre virradóra hunyt el a Magyar Rádió egyik legnagyobb alakja, Sóskuti Márta. A legendás műsorvezető nevéhez több műsor is kötődik, mint a Reggeli csúcs és az Ötödik sebesség. 85. életévében távozott az élők sorából. NewsThinkstock117 éves a világ legidősebb üknagymamájahttp://www.life.hu/news/20170418-rabszolgakent-kezdte-a-vilag-legidosebb-embere.htmlÚj rekord került a tabella csúcsára Violet Mosse-Brownnak köszönhetően, aki a maga 117 évével jelenleg a világ legidősebb embere. NewsOrigoCápatámadás áldozata lett egy lány Ausztráliábanhttp://www.life.hu/news/20170418-capatamadas-vegzett-egy-tinilannyal-ausztraliaban.htmlA Nyugat-Ausztráliában élő 17 éves lány cápatámadás következtében életét vesztette, hiába szállították kórházba az esetet követően. NewsOrigoGyilkos mókusokat idomított Janice Smith, hogy az exére támadjanakhttp://www.life.hu/news/20170417-gyilkos-mokusokat-idomitott-egy-no-hogy-az-exere-tamadjanak.htmlA detroiti rendőrség számolt be az elképesztő történetről, aztán mentegetőztek miatta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.