A 10. emeletről ugrott ki egy kisfiú esernyővel

Forrás: Thinkstock -
ugrás esernyő baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján belehalt sérüléseibe az a kisfiú, aki egy rajzfilmből vett ötlet nyomán kiugrott a tizedikről egy esernyővel.

A gyerek az ötödiken lakott, de a tizedikig lépcsőzött, hogy esernyőjével minél magasabbról ugorhasson a kelet-kínai Szucsouban. A kis híján tragédiával végződött ugrásra állítólag azután került sor, hogy a gyermek egy rajzfilmben látott egy ilyen jelenetet.

A kisfiú túlélte, mivel az esernyő lefékezte a zuhanását, de súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A 10. emeletről ugrott ki a kisfiú Forrás: tw.weibo.com
Rossz hírt kapott Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20170422-rossz-hirt-kapott-schumacher-felesege-corinna.htmlA bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. News--Otthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--Még várni kell a jóidőre: hózápor is jöhethttp://www.life.hu/news/20170416-idojaras-hozapor-is-johet-aprilis-kozepen.htmlEgyelőre semmiképp se hagyd otthon a meleg ruhát, egyre hidegebb lesz. NewsThinkstockMeghalt a világ eddigi legidősebb embere, Emma Moranohttp://www.life.hu/news/20170416-meghalt-a-vilag-eddigi-legidosebb-embere.htmlMeghalt életének 118. évében a világ igazoltan legidősebb embere, az olasz Emma Morano. News--Több ember előtt vágta el a saját torkát egy férfi Glasgow-ban (18+)http://www.life.hu/news/20170414-tobb-ember-elott-vagta-el-torkat-egy-ferfi-glasgow-ban.htmlA borzalmas esetről videó is készült. NewsEgy iskola falára ürített a nő http://www.life.hu/news/20170327-egy-iskola-falara-uritett-a-no-az-angliai-coventryben.htmlEgy angliai iskolánál vették videóra, ahogy egy nő a dolgát végzi, és még csak nem is zavartatta magát. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.