Egy szállodai alkalmazott tudhatja, mi történt Maddie McCann-nel

Forrás: Wikipédia -
eltűnt Scotland Yard Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A portugál Ocean Club Resort egykori alkalmazottja valószínűleg tudja, hogy mit történt a 4 éves Madeleine McCann-nel, aki 2007-ben tűnt el a szállodából.

Az eltűnt kislány ügyével továbbra is foglalkoznak a nyomozók, nem adják fel, hogy egyszer megtalálják a gyermeket. Colin Sutton, a Scotland Yard nyomozója azt állította a Sunday Night című műsorban, hogy bizonyítékaik vannak arra, hogy a szálloda egyik alkalmazottja segíthetne megoldani az ügyet.

"A szálloda egykori alkalmazottja olyan információk bortokában van, ami segíthetne az ügy felgöngyölítésében" – állítja a rendőr. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a dolgozó nő vagy férfi, az azonban biztos, hogy nagy erőkkel nyomoznak utána.

A Scotland Yard 2013-ban vette át a nyomozást a portugál rendőrségtől. Több mint 140 000 dollárt kaptak arra, hogy hat hónap alatt átnézzék az ügyhez tartozó aktákat, és megvizsgáljanak minden eddigi bizonyítékot.

A rendőrök több fantomképet is készítettek arról, hogy nézhet most ki Madeleine McCann Forrás: Wikipédia

Egy nő, aki Maddie-re vigyázott, a nyomozás új szakaszában azt vallotta, hogy a portugál szálloda nem volt biztonságos. Az asszony, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, az mondta a Mirrornak, előfordult már, hogy ott dolgozó bébiszittereket erőszakoltak meg. Ennek az alkalmazottnak is azt tanácsolták, hogy az üdülőkomplexum területén ne közlekedjen egyedül.

McCannék nyaralása előtt csavargókat láttak a szálloda körül, és két betörés is történt a komplexumban. Egy iskolás lány azt vallotta a nyomozóknak, hogy látott egy férfit, aki kifejezetten McCannék apartmanját figyelte.

Sutton nyomozó azt mondja, valószínűleg pedofilok vagy szervkereskedők rabolták el a kislányt. Utóbbiak célja az lehetett, hogy "helyettesítsenek" vele egy halott gyermeket, vagy eladták egy gazdag családnak. A Mirror azt írja, amennyiben így történt, Madeleine-t komppal csempészhették át Afrikába. Egy állítólagos szemtanú azt állította, hogy látott egy Maddie-hez hasonló kislányt Marokkóban, aki nagyon szomorúnak tűnt, és azt kérdezte a férfitól, aki vele volt, hogy mikor láthatja végre az édesanyját. A Mauritániában és Afrikában működő bandák gyakran rabolnak gyerekeket gazdag családoknak.

A rendőr szerint, ha a kislány elhunyt, akkor szinte lehetetlen lesz megtalálni a holttestét. A terület, ahonnan Maddie eltűnt, nagyon ritkán lakott, sok a bozótos. Vannak olyan területek, ahol évekig egyetlen ember sem fordul meg – írja a Daily Mail.

Gyászhír! Meghalt Erin Moran színésznőhttp://www.life.hu/news/20170423-erin-moran-szineszno-56-hat-evesen-halt-meg.htmlMeghalt Erin Moran a Happy Days című sorozat egykori sztárja, aki Joanie Cunningham-et alakította. A holttestet április 22-én találták meg, a halál okát még vizsgálják. NewsAFPGyászhír: Meghalt a nemzet sportolója, Földi Imrehttp://www.life.hu/news/20170423-elhunyt-foldi-imre-a-nemzet-sportoloja.htmlA családja vasárnap tájékoztatta az MTI-t arról, hogy elhunyt Földi Imre, a magyar súlyemelés első olimpiai bajnoka. A nemzet sportolója május 8-án lett volna 79 esztendős. News--A 10. emeletről ugrott ki egy kisfiú esernyővelhttp://www.life.hu/news/20170422-a-10-emeletrol-ugrott-ki-egy-kisfiu-esernyovel.htmlKis híján belehalt sérüléseibe az a kisfiú, aki egy rajzfilmből vett ötlet nyomán kiugrott a tizedikről egy esernyővel. . News--Kiraboltak egy ékszerboltot Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170422-kiraboltak-egy-ekszerboltot-budapesten-a-retek-utcaban.html 2017. április 22-én Budapest II. kerületében, a Retek utcában, ahol kiraboltak egy ékszerboltot. NewsIdőjárás: a hétvégén záporra és napsütésre is számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20170421-a-hetvegen-zaporra-es-napsutesre-is-szamithatunk.htmlAz elmúlt napok borzalmai után kész csodának tűnik napos reggelre ébredni, de sajnos ez még nem jelenthet teljes megnyugvást.NewsThinkstockBene Krisztián, a lúgos orvos konyhásként dolgozik a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20170420-bene-krisztian-a-lugos-orvos-konyhaskent-dolgozik-a-bortonben.htmlA lúgos orvosként emlegetett Bene Krisztián előzetes letartóztatásba került, melyet a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben tölt. Sajtóértesülések szerint már munkát is kapott ott: konyhásként a rabtársainak oszt ételt. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.