Erin Moran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Erin Moran a Happy Days című sorozat egykori sztárja, aki Joanie Cunninghamet alakította. A holttestet április 22-én találták meg, a halál okát még vizsgálják.

A Daily Mail információi szerint a színésznő herointúladagolásban halt meg tegnap, mindössze 56 évesen. Úgy tudni, a testét a rendőrség találta meg egy telefonos bejelentés alapján.

A The Sun szerint a sztárnak az elmúlt években sok problémája volt, 2012-ben még egy lakókocsiparkból is kitették, ezután egy darabig hajléktalanként élt.

Moran 1960-ban született, 14 évesen már játszott a Happy Days című napi sorozatban, az IMDb szerint 239 részben volt látható, ezzel országosan ismert lett az USA-ban. Az itthon is vetített Szerelemhajóban is szerepelt, hat epizódban játszott. Később még volt pár kisebb szerepe (Gyilkos sorok, Halálbiztos diagnózis, Gazdagok és szépek), de 2009 óta nem foglalkoztatták a tévéiparban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.