Thaiföldi apa élőben közvetítette kislánya és saját maga meggyilkolását

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság Thaiföld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A thaiföldi apa végzett 11 hónapos gyermekével, majd magával is, mindezt pedig élőben közvetítette a Facebookon. Féltékenység miatt vetett véget az életüknek a férfi.

A fiatal, 20 éves Wuttisan Wongtalay veszekedett gyermeke anyjával, mert úgy gondolta, hogy az megcsalja őt. A vitatkozás odáig fajult, hogy a nő elment otthonról, szerette volna kiszellőztetni a fejét. 11 hónapos gyermeküket az apánál hagyta, amit valószínűleg soha nem fog magának megbocsátani.

Magával és kislányával is végzett az apa - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A férfi ugyanis később sem nyugodott le, a féltékenység teljesen eluralkodott rajta, és szörnyű tettre szánta el magát. A Facebookon élő közvetítést kezdett, és 11 hónapos kislányával együtt felment a házuk tetejére. Ott előbb a gyermeket akasztotta fel, majd magával is végzett. A feleség csak később látta a videót, de sokkos állapotban hívta fel a rendőrséget. Gyorsan kiérkezett a segítség, de sajnos már hiába. Mindketten meghaltak - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.