Gyurcsok József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önmagát sámán-táltos népi energiagyógyászként megfogalmazó Gyurcsok József 67 évet élt.

Gyurcsok hosszú betegeskedés, több agyvérzés után hunyt el. Temetése 2017. április 28-án 13 órakor lesz Érden, az Érdi nagytemetőben. Szerettei, tanítványai, barátai búcsúztatják, és a hozzátartozók kérik azokat, akik ismerték és szerették, hogy a hírt juttassák el mindazokhoz, akik a temetésre el szeretnének menni, hogy végső búcsút vegyenek tőle - írja a Harmonet.hu.

Elhunyt Gyurcsok József Forrás: rtl.hu

A 10. emeletről ugrott ki egy kisfiú esernyővelhttp://www.life.hu/news/20170422-a-10-emeletrol-ugrott-ki-egy-kisfiu-esernyovel.htmlKis híján belehalt sérüléseibe az a kisfiú, aki egy rajzfilmből vett ötlet nyomán kiugrott a tizedikről egy esernyővel. News--Rossz hírt kapott Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20170422-rossz-hirt-kapott-schumacher-felesege-corinna.htmlA bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. News--Otthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--Nyuszikeresés is lesz a Vasúttörténeti Parkbanhttp://www.life.hu/news/20170414-nyuszikereses-is-lesz-a-vasuttorteneti-parkban-gyerekeknek.htmlIsmét kinyitja kapuit a Vasúttörténeti Park; a szezonnyitás alkalmából hétfőn több hagyományőrző programmal együtt húsvéti nyuszikeresés is várja a látogatókat Budapesten.News--Kiraboltak egy ékszerboltot Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170422-kiraboltak-egy-ekszerboltot-budapesten-a-retek-utcaban.html 2017. április 22-én Budapest II. kerületében, a Retek utcában, ahol kiraboltak egy ékszerboltot. NewsMég várni kell a jóidőre: hózápor is jöhethttp://www.life.hu/news/20170416-idojaras-hozapor-is-johet-aprilis-kozepen.htmlEgyelőre semmiképp se hagyd otthon a meleg ruhát, egyre hidegebb lesz. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.