időjárás-előrejelzés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő héten végre több napsütésre számíthatunk. Hétfőn például kifejezetten jó idő lesz, húsz fok körüli hőmérséklettel.

Hétfőn, azaz május 1-jén sok napsütésre számíthatunk, csak déltől a Tiszántúlon várható erőteljesebb felhősödés. Estétől a keleti tájakon lehet egy-egy zápor. A délkeleti szél néhol megélénkül. Reggel 5, délután 20 fok körül alakul a hőmérséklet – írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Kedden gyakran lesz erősen felhős az ég. A középső és a keleti tájakon szórványosan, máshol csak néhol alakul ki eső, zápor, zivatar. A borongós idő ellenére tovább melegszik az idő:

több helyen mérhetünk 20 fok feletti értékeket.

Szerdán gomolyfelhős időre van kilátás, többfelé záporral, zivatarral. Néhol felhőszakadás is előfordul. 19 és 24 fok közötti tavaszi meleg ígérkezik.

Csütörtökön a napsütést továbbra is gyakran zavarják gomolyfelhők, és több helyen lehetnek nyárias záporok, zivatarok. Marad a 19-20 fok körüli maximum.

Pénteken csökken a felhőzet, többórás napsütés valószínű. Inkább csak keleten alakulhat ki zápor. Nem lesz változás a hőmérsékletben.

Hétvégén változóan felhős idő valószínű, szombaton több, vasárnap kevesebb napsütéssel. Délutánonként 17–22 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Tragédia! Meghalt a 35 éves színész, Michael Mantenutohttp://www.life.hu/news/20170429-meghalt-michael-mantenuto.htmlA saját autójban találták meg a Disney sztárját, Michael Mantenutót. A Csoda a jégen (Miracle) 35 éves színészére hétfőn reggel találtak rá a hatóságok a Washington állambeli Des Monesban lévő otthona előtt. News--Gyászhír! Elhunyt Trustin Howard színész és íróhttp://www.life.hu/news/20170429-meghalt-trustin-howard.htmlMeghalt Trustin Howard. A színészként és íróként is dolgozó legenda április 20-án, 93 évesen hunyt el, egy műtét szövődményeiben.News--Egy nyugdíjas pilóta állítja: látta Madeleine McCannthttp://www.life.hu/news/20170428-egy-nyugdijas-pilota-latni-velte-madeleine-mccannt.htmlÁllítólag egy idős férfi korábban látta Madeleine McCannt. Nem biztos abban, hogy őt látta, de nagyon valószínűnek tartja. News--12 másodperc kell a székletürítéshez http://www.life.hu/news/20170428-az-evolucios-alapok-szerint-tizenket-masodperc-kell-a-kakilashoz.htmlSosem hinné az ember, hogy valakiben felmerül ez a kérdés: vajon menny ideig tart egy átlagos székelés? Most már erre is tudjuk a választ, 12 másodperc. NewsOrigoTömegkatasztrófa helyszínén jelent meg Jézus: Videó!http://www.life.hu/news/20170428-egy-tomegkatasztrofa-helyszinen-villant-fel-jezus-alakja.htmlDurva tömegbaleset történt Kolumbia északi részén egy földcsuszamlás következtében. A katasztrófa után azonban megtörtént a csoda. NewsOrigoLynn Dorsey meztelen videóját munkahelye Instagramjára posztolta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20170428-lynn-dorsey-meztelen-videojat-munkahelye-instagramjara-posztolta.htmlFél órán keresztül volt az egész világ számára látható a 61 éves Lynn Dorsey privát, meztelen videója, amit eredetileg a férjének szánt. A nő ugyanis véletlenül munkahelye Instagram-oldalán tette közzé a felvételt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.