Élve tette a fagyasztóba a légitársaság az óriásnyulat

Nyúl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja a chicagói O'Hare repülőtéren találták holtan Simon, a nyulat, aki a világ legnagyobb nyula is lehetett volna. Most apja, Darius a csúcstartó. Azóta az is kiderült, mi történhetett szerencsétlen állattal.  

A The Sun úgy tudja 16 órára véletlenül fagyasztóba rakták a 10 hónapos Simont, az óriásnyulat, amelyet éppen az új tulajdonosához vittek. "Valami hiba történt, és éjszakára a fagyasztóba rakták" - nyilatkozta a lapnak az egyik alkalmazott, aki arról is beszélt, hogy másnap azt hitték, a nyúl csak alszik. A Sun arról is ír, hogy az United Airlines vizsgálatot indított az ügyben, de egyelőre nem tudni, hogy ki tette be élve a nyulat a fagyasztóba.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

A légitársaság szóvivője azonban cáfolja a fagyasztásról szóló híreket, azt nyilatkozta, hogy szobahőmérsékleten utaztatták az állatot. A nyuszi tenéysztője pedig arról beszélt, hogy Simont a felszállás előtt vizsgálta meg az állatorvos, és makkegészséges volt. Hozzátette, "egy nagyon híres" férfi vásárolta meg a nyulat, ami már most 90 centiméteres volt.

Akkor és most - Gyermekkori fotók felnőtt változatahttp://www.life.hu/news/20170426-igy-probalnak-gyermekkori-fotokat-leutanozni-felnottek.htmlBizonyos gyermekkori élethelyzeteket még felnőttként is el lehet játszani, de azért mindennek van határa. Nagyon vicces, ahogy két megtermett szakállas férfi úgy fekszik pólyába tekerve, mint újszülött korukban. News--A 10. emeletről ugrott ki egy kisfiú esernyővelhttp://www.life.hu/news/20170422-a-10-emeletrol-ugrott-ki-egy-kisfiu-esernyovel.htmlKis híján belehalt sérüléseibe az a kisfiú, aki egy rajzfilmből vett ötlet nyomán kiugrott a tizedikről egy esernyővel. News--Kiraboltak egy ékszerboltot Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170422-kiraboltak-egy-ekszerboltot-budapesten-a-retek-utcaban.html 2017. április 22-én Budapest II. kerületében, a Retek utcában, ahol kiraboltak egy ékszerboltot. NewsHalhatatlanságát akarta bizonyítani, a médium: szíven szúrta magáthttp://www.life.hu/news/20170426-halhatatlansagat-akarta-bizonyitani-a-medium-sziven-szurta-magat.htmlA 25 éves médium, Theprit Palee meghalt, miután szíven szúrta magát, hogy bizonyítsa halhatatlanságát. News--Megölte élettársa a mezőhegyesi nőthttp://www.life.hu/news/20170416-megolte-elettarsa-a-mezohegyesi-not-elotte-veszekedtek.htmlElőállítottak egy 48 éves mezőhegyesi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta élettársát vasárnapra virradóan - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányág.NewsRossz hírt kapott Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20170422-rossz-hirt-kapott-schumacher-felesege-corinna.htmlA bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.