Kigyulladt egy gyerekeket szállító busz az M3-ason

busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A busz Mezőkövesd és Mezőkeresztes között gyulladt ki, a 130. kilométernél.

A Miskolc irányába tartó, román felségjelű busz kiránduló gyerekeket szállított. A busz sofőrje motorhibát vett észre, ezért megállt. A rendőrség szerint senki sem sérült meg. A műszaki mentés idejére a külső forgalmi sávot lezárták.

Élve tette a fagyasztóba a légitársaság az óriásnyulathttp://www.life.hu/news/20170501-elve-tette-a-fagyasztoba-a-legitarsasag-az-oriasnyulat-megfagyott.htmlNéhány napja a chicagói O'Hare repülőtéren találták holtan Simon, a nyulat, aki a világ legnagyobb nyula is lehetett volna. Most apja, Darius a csúcstartó. Azóta az is kiderült, mi történhetett szerencsétlen állattal. News--Akkor és most - Gyermekkori fotók felnőtt változatahttp://www.life.hu/news/20170426-igy-probalnak-gyermekkori-fotokat-leutanozni-felnottek.htmlBizonyos gyermekkori élethelyzeteket még felnőttként is el lehet játszani, de azért mindennek van határa. Nagyon vicces, ahogy két megtermett szakállas férfi úgy fekszik pólyába tekerve, mint újszülött korukban. News--Elhunyt Gyurcsok József http://www.life.hu/news/20170426-elhunyt-gyurcsok-jozsef-energiagyogyasz.htmlAz önmagát sámán-táltos népi energiagyógyászként megfogalmazó Gyurcsok József 67 évet élt. News--Rossz hírt kapott Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20170422-rossz-hirt-kapott-schumacher-felesege-corinna.htmlA bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. News--Megölte élettársa a mezőhegyesi nőthttp://www.life.hu/news/20170416-megolte-elettarsa-a-mezohegyesi-not-elotte-veszekedtek.htmlElőállítottak egy 48 éves mezőhegyesi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta élettársát vasárnapra virradóan - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányág.NewsElárverezik Michael Schumacher egykori versenyautójáthttp://www.life.hu/news/20170416-elarverezik-michael-schumacher-egykori-versenyautojat-benetton.htmlIgazi gyöngyszem kerül kalapács alá. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.