Időjárás: elképesztő esőzésre kell készülni

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki azt hinné, hogy a mostani napsütéses órákkal búcsút inthetünk a latyakos esőzésnek, az sajnos nagyot téved: folytatódik a vízözön.

A legfrissebb előrejelzések szerint péntektől ismét megnövekszik a gomolyfelhőzet, és további esőzésekre kell számítanunk: eleinte keleten többfelé, nyugaton csak szórványosan. A záporok és zivatarok a hőmérsékletet is csökkentik, 17-23 fokra számíthatunk.

A következő napokban is esőre kell számítanunk Forrás: Thinkstock

A hétvége is hasonlóan telik majd. Erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen vehetjük elő az esernyőket. Szombaton 21 fok lesz a nappali maximum, míg vasárnap 18 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

A hétvége utolsó napjára már az ÉNy-i szél is megélénkül, és továbbra sem szakadozik fel a felhőzet. Sajnos egyáltalán nem lesz kirándulásra alkalmas idő – írta meg a Köpönyeg.hu

5 éves kislányt mentettek meg a házasságtól: Videó!http://www.life.hu/news/20170504-kiskoru-gyereket-mentettek-meg-a-hazassagtol.htmlElképesztő eset történt Indiában. 5 és 9 éves gyerekeket akartak házasságra kényszeríteni, ám az utolsó pillanatban közbe léptek a gyermekvédelem emberei. News--A világ leggusztustalanabb munkáját végzik a dakkai csatornatisztítókhttp://www.life.hu/news/20170504-a-vilag-leggusztustalanabb-munkaja-dakkai-csatornatisztitok.htmlHa eleged van a munkádból, csak jusson eszedbe az a férfi, aki Balgladesh fővárosának csatornahálózatát tartja tisztán. News--Gyászhír! Meghalt Császár Attila kajakoshttp://www.life.hu/news/20170503-meghalt-csaszar-attila-kajakos.htmlA Magyar Kajak-kenu Szövetség hivatalos weboldalának tájékoztatása szerint hosszan tartó, súlyos betegség után 59 évesen elhunyt Császár Attila, a Tatai Hódy Sportegyesület alelnöke, edzője. NewsThinkstockBaleset áldozata lett Sam, a Budapesten eltűnt angol férfihttp://www.life.hu/news/20170503-meghalt-a-budapesten-eltunt-angol-ferfi-sam.htmlA 24 éves Sam a barátaival egy legénybúcsúra érkezett Budapestre, de elszakadt a csapattól. Néhány órával később már csak a holttestét találták meg, baleset áldozata lett. NewsThinkstockVilmos herceg és Katalin 1,5 millió eurós kártérítést követel a félmeztelen fotók miatthttp://www.life.hu/news/20170502-vilmos-es-katalin-1-5-millio-euros-karteritest-kovetel-a-felmeztelen-fotok-miatt.htmlVilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő 1,5 millió euró kártérítést követel a Closer francia pletykamagazintól, amely 2012-ben félmeztelen fotókat közölt a hercegnőről - jelentette be kedden a Closer ügyvédje a Nanterre-ben folyó bírósági tárgyaláson. News--Rendkívül ritka albínó orangutánt találtak Borneónhttp://www.life.hu/news/20170502-rendkivul-ritka-albino-orangutant-talaltak.htmlAlbínó orangutánt ejtettek foglyul falusiak Borneó szigetének Indonéziához tartozó részén, a rendkívül ritka állatot a hatóságok szabadították ki és bízták állatvédők gondjaira. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.