Megmutatta műlábát a 7 éves kislány: Videó!

műláb videó gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő felvétel került napvilágra egy 7 éves kislányról, aki először mutatta meg a műlábát a többi gyereknek. Így reagáltak rá a társai: Videó!

A felvétel egy birminghami általános iskolában készült egy hét éves kislányról, Anuról. A gyermek jobb lábát még csecsemő korában amputálták, azóta pedig műlábbal él.

Nemrég kapta meg az új, rózsaszín lábprotézisét, a videón pedig azt a pillanatot láthatjuk, ahogy a többi gyerek fogadja Anut. Hihetetlenül megható az iskolatársak viselkedése, sok felnőtt példát vehetne róluk.

Körbeállták a kislányt, megölelték, kérdezgették a protézist illetően, percekkel később pedig már együtt játszottak vidáman, kézen fogva. Anu új művégtagja különleges, mert ezzel a protézissel már futni, úszni és táncolni is tud - írta meg az Independent.

Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internet

Sokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha. Így él a művégtagjával a szexi modell!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.