Leszakadt a bölcsőde plafonja: Kórházba került egy gyerek: Videó!

Szekszárd kisgyerek bölcsőde kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő eset történt egy szekszárdi bölcsődében: leszakadt a plafon, melynek egy darabja eltalált egy alvó kisgyereket. 

Három évvel ezelőtt, 90 millió forintból újította fel a szekszárdi önkormányzat a bölcsődét, melynek most egy leszakadó plafondarabja talált el egy alvó 3 éves gyereket.

A kicsi arca több helyen is megsérült, ezért azonnal kórházba kellett szállítani. A szülei vitték be az intézménybe, ahol megkapta a szükséges kezelést, szerencsére egyik csontja sem törött el.

A fiút megviselték az események,

azóta rendszeresen felriad álmából,

mert attól fél, ráesik a plafon. A baleset a szülők között is téma lett, sokan megdöbbentek a történtek után, féltik a gyerekeiket - tudta meg a Híradó.

35 évesen meghalt Mahler Brigitta kézilabdázóhttp://www.life.hu/news/20170505-35-evesen-meghalt-mahler-brigitta-kezilabdas.htmlA nagyszerű kézilabda-játékos mindig győzni akart, nem ismert lehetetlent a játékban Mahler Brigitta, de sajnos a betegségét nem tudta legyőzni. 35 évesen feladta a küzdelmet. NewsThinkstockNők verekedtek össze néhány ruhadarabért: Videó!http://www.life.hu/news/20170505-tomegverekedesbe-kezdtek-a-ruhakert-a-nok.htmlNem semmi! Vérremenő harc alakult ki egy ruhaüzletben: úgy tépték egymást a nők, mintha az életük múlt volna rajta. NewsThinkstockRiasztást adott ki a Országos Meteorológiai Szolgálat: viharok várhatóakhttp://www.life.hu/news/20170505-riasztast-adott-ki-a-orszagos-meteorologiai-szolgalat-viharok-varhatoak.htmlFelhőszakadás veszélye miatt – négy nyugati megye kivételével – az egész országra figyelmeztetést adott ki pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásGmailben támadnak az adathalászok: ismerős feladótól érkezik az üzenethttp://www.life.hu/news/20170505-gmailben-tamadnak-az-adathalaszok.htmlAz adathalászok egyre csalafintább módszereket találnak ki arra, hogy megszerezzék az ember személyes adatait. Ezúttal a Gmailben terjed egy veszélyes levél, amivel ezt akarják elérni. Az üzenet egy ismerőstől érkezik, és olyan, mintha egy megosztott dokumentumot küldene nekünk, de nem szabad megnyitni! News--5 éves kislányt mentettek meg a házasságtól: Videó!http://www.life.hu/news/20170504-kiskoru-gyereket-mentettek-meg-a-hazassagtol.htmlElképesztő eset történt Indiában. 5 és 9 éves gyerekeket akartak házasságra kényszeríteni, ám az utolsó pillanatban közbe léptek a gyermekvédelem emberei. News--A világ leggusztustalanabb munkáját végzik a dakkai csatornatisztítókhttp://www.life.hu/news/20170504-a-vilag-leggusztustalanabb-munkaja-dakkai-csatornatisztitok.htmlHa eleged van a munkádból, csak jusson eszedbe az a férfi, aki Banglades fővárosának csatornahálózatát tartja tisztán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.