Meghalt az egyik legnépszerűbb magyar modell

Forrás: chippendaleshow.hu -
modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legkeresettebb divatmodell volt, ma is láthatjuk üzletekben a képeit. Mindent megtett, hogy legyőzze a betegséget, de sajnos alulmaradt. 

Futótűzként terjed Attila halálának híre a közösségi oldalon, egyik kollégája, barátja szerint nem is csoda.

Attila, az egyik legkeresettebb divatmodell sajnos alulmaradt a betegséggel szemben Forrás: chippendaleshow.hu

"Én 1996-ban, egy divatbemutatón láttam őt először. Magasságával, arányaival, sármjával vonzotta még a férfitekinteteket is. Magassága ellenére tánc közben is jól mutatott, így ebben a műfajban is nagy sikert aratott. Hamar legenda lett a neve a modell- és táncosszakmában, mert a megnyerő külsőhöz egy közvetlen, rendkívül jópofa stílus is tartozott. A lányok odavoltak érte. És hihetetlen fotogén volt, minden ruha jól mutatott rajta, divatlapokból, plakátokról szinte mindenki ismerte őt. A közös sikereinknek körülbelül három éve a betegsége vetett véget. Korai szakaszban diagnosztizálták nála a kórt, így bíztunk benne, hogy megbirkózik vele. Külföldön élek, utoljára márciusban beszéltünk telefonon. Ekkor már nem tervezte a jövőt, csak a jelennek élt... A halála így is váratlanul, hidegzuhanyként ért. Ma is hallom a vicceit, látom, ahogy táncol, beszélünk róla, felidézzük, utánozzuk őt. Jelen van köztünk, amióta megismertük" – mondta el a Borsnak Györe Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.