Holtan találták a 35 éves valóságshow-szereplőt, Ashley McNeely

Forrás: MTV -
MTV valóságshow Ashley McNeely biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Ashley McNeely, aki korábban egy biszexuális párkeresőben szerepelt az MTV-n.

A rendőröket egy nő értesítette, a férfit holttestére Nyugat-virginiai otthonában találtak rá, körülötte többféle drog is hevert. A halál okát még vuzsgálják, de az idegenkezűség nem valószínű.

Elhunyt Ashley McNeely Forrás: MTV

McNeely a műsorból hamar kiesett, de a nézők kedvelték, így további feladatokat kapott. Mostanában MMA-harcosként és edzőként dolgozott.

Orális szex közben, a kocsiban fulladt meg egy pár (18+)http://www.life.hu/news/20170507-oralis-szex-kozben-fulladt-meg-egy-par-a-kocsiban.htmlEgy tajvani nő éppen a szeretőjét elégítette ki orálisan, amikor megfulladtak a kipufogógáztól. News--Végre kiderült az igazság arról, tud-e járni Michael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20170507-vegre-kiderult-hogy-tud-e-jarni-michael-schumacher.htmlPár napja számoltunk be arról, hogy egyes lapértesülések szerint az egykori Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher állapota javult. Úgy tűnik, hogy ezek az információk nem származtak biztos forrásból. A Schumacher család és a német Bunte magazin perén ugyanis a bírónő szájából hangzott el az, hogy a világklasszis pilóta nem tud járni. News--Az edzőtáborban vesztette életét az olimpiai bajnok bobos, Steven Holcombhttp://www.life.hu/news/20170507-az-edzotaborban-vesztette-eletet-az-olimpiai-bajnok-steven-holcomb.htmlHoltan találtak rá az amerikai bobosra. NewsThinkstockVilágszerte megünnepelték a meztelenül kertészkedés világnapját - FOTÓK (18+)http://www.life.hu/news/20170507-vilagszerte-megunnepeltek-a-meztelenul-kerteszkedes-vilagnapjat.htmlMájus első szombatja 2005 óta a meztelenül kertészkedés napja. Bolygónk számtalan országában akadnak olyan őrültek, akik bizony megtartják ezt az ünnepet, és anyaszült meztelenül vonulnak ki a kiskertjükbe, vagy a teraszukra, hogy elültessék a palántákat vagy meglocsolják a virágaikat. News--Meghalt az egyik legnépszerűbb magyar modellhttp://www.life.hu/news/20170506-meghalt-az-egyik-legnepszerubb-magyar-modell-attila.htmlAz egyik legkeresettebb divatmodell volt, ma is láthatjuk üzletekben a képeit. Mindent megtett, hogy legyőzze a betegséget, de sajnos alulmaradt. News--Meghalt az USA legidősebb olimpiai bajnoka, Adolph Kiefer http://www.life.hu/news/20170506-meghalt-az-egyesult-allamok-legidosebb-olimpiai-bajnoka.htmlAdolph Kiefer amerikai úszó, az Egyesült Államok legidősebb olimpiai bajnoka, június 27-én lett volna 99 éves. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.