időjárás-előrejelzés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán igencsak hűvös lesz az idő, de utána jöhet a felmelegedés.

Kedd: Gyakran lesz erősen felhős az ég, hosszabb napos időszakok délután ÉNy-on lehetnek. Szórványosan, főleg a középső tájakon lehet záporeső. Több helyen lesz erős az ÉNy-i szél. Reggel 5 és 10, délután 10 és 15 fok között alakulhat a hőmérséklet. Marad a hidegfronti hatás.

Tovább késik a nyár Forrás: AFP

Szerda: Változóan felhős időnk lesz többórás napsütéssel. Esetleg északon lehet gyenge zápor.

Reggelre 0 fok köré csökken a hőmérséklet, több helyen lehet gyenge fagy.

Délután 14 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök: A kezdeti napsütést délután erős felhősödés követi, délután egyre többfelé lehet zápor, zivatar. A viharossá fokozódó DNy-i széllel melegebb levegő érkezik: délután már 20 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Péntek: Reggel csökken a felhőzet, de délután gomolyfelhők képződnek. Főleg délután lehet zápor, zivatar. A DNy-i szél erős, zivatarok környezetében viharos lesz. 20-26 fok várható délután.

Szombat: Gomolyfelhős idő valószínű sokfelé záporral, zivatarral. Felhőszakadás és jégeső is lehet. 20 és 25 fok között alakulhat a maximum - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.