45 évesen elhunyt az MTV sztárja, Christopher Boykin

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner -
halál Christopher Boykin MTV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamban halt meg az MTV sztárja, a Big Black becenévre hallgató Christopher Boykin. Csak 45 éves volt.

Christopher Boykint az MTV valóságshow-jában ismerhették meg a nézők. A Rob & Big című műsorban három évadon keresztül szerepelt. Az adások a professzionális gördeszkás, Rob Dyrdek mindennapjait mutatták be, Christofer pedig az ő legjobb barátjaként és testőreként volt a műsor része.

Szívroham végzett a 45 éves sztárral Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner

Később a Fantasy Factory elnevezésű valóságshow-ban is feltűnt a Big Black becenévre hallgató Christopher, akit kedvessége miatt nagyon sokan szerettek. Barátai mind megrendültek halálának hírén, hiszen mindössze 45 éves volt - írja a Hollywood Reporter. Állítólag szívroham végzett a sztárral. "Megszakad a szívem. Nem akarom elhinni, hogy ez igaz. Nagyon hálás vagyok neked. Olyanok voltunk, mint a testvérek. Felejthetetlen élményekben volt részünk, nem gondoltam, hogy ilyen hirtelen véget ér" - írta közösségi oldalán Rob Dyrek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.