Meztelenül, vigyorogva hasal egy döglött cápán egy férfi - Fotó!

férfi meztelen Cápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr kép terjed az interneten egy pucér férfiról, aki vigyorogva hasal egy döglött cápán. Azt próbálja mindenki kideríteni, vajon ki lehet az illető.

Felháborító és bizarr fotó járta be az internetet, az állatvédő egyesületek egy emberként ítélték el. A fotón egy pucér, vigyorgó férfi hasal egy döglött cápán, az interneten pedig vadászatot indítottak az illető megtalálására. Egyelőre nem tudni százszázalékosan, hogy ki szerepelhet a felvételen, de vannak tippek.

A fotót egy bizonyos Anneka Svenska osztotta meg Twitteren, azzal a kéréssel, hogy találják meg a rajta szereplő férfit. Felmerült, hogy a képen szereplő illető nem más, mint Jim McElwain, a Floridai Egyetem amerikaifutball-csapatának edzője, ám ő tagadta a vádat – írja a Mirror.

Jim McElwain, a Floridai Egyetem amerikaifutball-csapatának edzője Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Robbins

Mások szerint a fotón szereplő férfi nem más, mint Jimmy John Liautaud egy szendvicsezőhálózat tulajdonosa, aki régebben sokszor kiverte a biztosítékot vadászatokon készült fotóival, ugyanis mindegyiken vigyorogva pózolt döglött orrszarvúk vagy éppen elefántok mellett. Biztosat azonban egyelőre még nem lehet tudni arról, hogy ki is szerepel a felvételen a cápával.

Mikróba helyezte kisbabáját egy nő - A gyermek meghalthttp://www.life.hu/news/20170510-mikroba-helyezve-gyilkolta-meg-sajat-babajat-egy-no.htmlHihetetlen eset látott napvilágot: egy nő a saját kisbabáját gyilkolta meg úgy, hogy 2 percre mikrohullámú sütőbe helyezte. News--Egy angliai vidámparkban hunyt el egy 11 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20170510-angliai-vidamparkban-hunyt-el-egy-11-eves-kislany.htmlA 11 éves kislány egy angliai vidámparkban vesztette életét, ahová iskolájával együtt utaztak. A gyermek azután szenvedett súlyos sérüléseket, hogy kizuhant egy vízi járműből. News--Az eltűnt Maddie holttestét egy erdőben találták meg http://www.life.hu/news/20170510-az-eltunt-maddie-holttestet-egy-erdoben-talaltak-meg-hatalmas-tragedia.htmlBár a család reménykedett abban, hogy élve előkerül: nem így történt NewsThinkstock45 évesen elhunyt az MTV sztárja, Christopher Boykinhttp://www.life.hu/news/20170510-45-evesen-elhunyt-az-mtv-sztarja-christopher-boykin.htmlSzívrohamban halt meg az MTV sztárja, a Big Black becenévre hallgató Christopher Boykin. Csak 45 éves volt. News--Haspólóban vették videóra a thailföldi királythttp://www.life.hu/news/20170509-villantos-ruhaban-szaladgalt-a-thaifoldi-kiraly.htmlElképesztő felvétel terjed a Twitteren a thaiföldi királyról: egy szál hasvillantós pólóban flangált a szeretőjével. News--Ilyen könnyű elrabolni egy gyereket: Videó!http://www.life.hu/news/20170509-igy-lehet-pillanatok-alatt-elrabolni-egy-gyereket.htmlElképesztő videó került napvilágra arról, hogy milyen könnyen el lehet rabolni egy kisgyereket. Az édesapa jelen volt, mégsem vett észre semmit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.