Amerikában él az új Hitler

Forrás: Youtube -
Hitler Azonosság Adolf Hitler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pennsylvaniában él az új Hitler, akinek még a fiát is Hitlernek hívják. Ez durva!

Elképesztő eset látott napvilágot nemrég. Shippensburgban él egy Isidore Heath Campbell nevű férfi, akit ma már nem így hívnak, hiszen ünnepélyesen bejelentette: mostantól Idisore Health Hitler a becses neve.

Amerikában hirdeti magát az új Hitler Forrás: Youtube

A férfi márciusban adta be a kérelmet a névváltoztatással kapcsolatban, és miután zöld utat kapott, az összes hivatalos okmányába is már az új neve szerepel. A furcsa rajongású pasasnak még a monogramja is üzenetet rejt, hiszen az IHH nem más, mint „I Hail Hitler".

Mint kiderült, Isidore összesen 9 gyermek édesapja, bár az nem meglepő, hogy egyiket sem ő neveli, ugyanis minden gyermeket elvettek tőlük a hatóságok. Korábban, 2008-ban már hallhattuk a nevét, ugyanis akkor az egyik fiának szeretett volna születésnapi tortát csináltatni, melyre ezt a feliratot szánta: Happy Birthday, Adolf Hitler" („Boldog születésnapot, Adolf Hitler")

Campbell első feleségével és gyermekeik fotójával Forrás: Youtube

A szóbanforgó kisfiút Adolf Hitler Campbellnek anyakönyveztették, de a cukrászda dolgozói ettől függetlenül nem vállalták a torta elkészítését, amin az édesapa rendkívül kiakadt - írta meg az NJ.com

Megdöbbentő titkok derültek ki Adolf Hitler magánéletéről

A diktátor a kutatók szerint tudatosan törekedett arra, hogy ne foglalkozzanak szerény környezetből való származásával. Most azonban néhány dolog nyilvánosságra került az életével kapcsolatban. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.