Hetvenkét év után kapta meg a szerelmes levelet a háborús veterán

veterán szerelmes levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megírása után 72 évvel kapta meg egy második világháborús veterán felesége szerelmes levelét, amelyre egy házfelújítás során bukkantak a New Jersey államban lévő Westfieldben.

Melissa Fahy és édesapja westfieldi otthonuk renoválásakor a lépcső alatti zugban talált rá az 1945. májusi keltezésű levélre. Egy Virginia nevű nő írta férjének, Rolf Christoffersennek, aki abban az időben a norvég haditengerészet matróza volt.

"Szeretlek Rolf, úgy ahogyan a Nap melegét szeretem. Ezt jelented az életemben, a Napot, amely körül minden más forog számomra" - írta az asszony.

""

Melissa Fahy a New York-i WNBC televíziónak elmondta, hogy szerinte páratlan Virginia férje iránti szerelme és rajongása, és elhatározta, hogy megtalálja a házaspárt, eljuttatja nekik a levelet. Facebook-használók segítségével találtak rá a házaspár fiára Kaliforniában órákkal azután, hogy a nő posztolta felhívását a közösségi oldalon.

Christoffersen fia olvasta fel végül a levelet 96 éves apjának. Virginia hat éve ugyanis meghalt.
"Ha úgy nézzük, a levéllel felesége valamiképpen visszatért és emléke ismét él" - tette hozzá Fahy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.