Élő adásban fogdosott meg egy nőt a riporter: Videó!

riporter élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen videó került napvilágra nemrég: élő adásban fogdosott meg egy nőt a riporter. 

Ben Brown, a BBC egyik riportere éppen egy komoly témában beszélgetett Norman Smithszel, a csatorna politikai elemzőjével, amikor nem várt esemény történt.

Egy járókelő nő sétált be a képbe, és próbált belekotyogni az interjúba, de Ben nem hagyta neki. Teljes hidegvérrel jobb kezével a nő felé nyúlt, és a mellénél megfogva arrébb tola. A szőke hajú hölgy ettől teljesen dühbe gurult, rávágott egyet a riporter vállára, majd angolosan tovább sétált.

Brown és Smith pedig úgy folytatták a beszélgetést, mintha mindennapos esemény lenne, hogy kotnyeleskedő járókelők melleit fogdossák a riporterek. Mint kiderült, Ben is érezte, hogy a tette magyarázatot követel, ezért a Twitteren közzé is tett egy posztot, melyben elárulta:

"A Bradforban bekövetkezett szerencsétlen esemény véletlen volt. Csak minél hamarabb el akartam távolítani a hölgyet a kamerák elől"

Titokban videóztak le egy utcán szexelő párthttp://www.life.hu/news/20170517-videora-vettek-egy-utcan-szexelo-part.htmlTöbbször láttunk már nyilvános helyen szexelő párokat, és most itt a remek alkalom, hogy újra átéljük ezt a csodát. Egy férfi nem csak rögzítette az aktust, de még kommentálta is az azt. News--Így ismerkednek kamuprofillal a csalók: Videó!http://www.life.hu/news/20170517-igy-ismerkednek-a-kamuprofilos-csalok.htmlBizarr videó került napvilágra arról, hogy milyen könnyedén lehetünk az internetes ismerkedés áldozatai. Hiába tűnik valaki szimpatikusnak, sosem szabad elfelejteni, hogy nem minden az, aminek látszik. News--Sziláscet lehetett a hatalmas, oszladozó tetemhttp://www.life.hu/news/20170517-szilascet-lehetett-az-oszladozo-tetem.htmlNéhány nap alatt az egész világot bejárta annak a szörnynek a képe, amelyet egy indonéz sziget partjánál fotóztak le a helyiek. Sokan találgatták, hogy vajon milyen állat lehet, a szakértők megválaszolták ezt a kérdést. News--Boldogtalanok és elégedetlenek leszünk, ha hajnali 5-kor kelünkhttp://www.life.hu/news/20170517-boldogtalanok-es-elegedetlenek-leszunk-ha-hajnali-5-kor-kelunk.htmlKi korán kel, aranyat lel - tartja a mondás. Nos, ez nem biztos, hogy igaz... News--5 évet is kaphat az eurovíziós fenékmutogatóhttp://www.life.hu/news/20170516-5-evet-is-kaphat-az-eurovizios-fenekmutogatos.htmlFelborzolta a kedélyeket az eurovíziós seggmutogatós, aki Jamala produkciója alatt ugrott fel a színpadra, és tolta le a gatyáját. Kiderült, hogy akár 5 évet is kaphat ezért az akcióért. News--Időjárás: vasárnap hidegfront és zivatar leszhttp://www.life.hu/news/20170516-vasarnap-hidegfront-es-zivatar-lesz.htmlSajnos nem sokáig élvezhetjük a ragyogó napsütést, ugyanis hamarosan erős széllel megérkezik a hidegfront! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.