EVEREST EXPEDÍCIÓ 2017 Klein Dávid Suhajda Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai pillanatokat kellett megélniük a magyar hegymászóknak magyar idő szerint szerda délelőtt. Suhajda Szilárd éjszaka rosszul lett és fel kellett hagynia a csúcstámadással. Néhány órája megtörten ért vissza az Everest alaptáborába. 

Klein Dávid jelenleg a 3-as táborban van 7200 méter magason és holnap elindul a halálzóna felé. A tervek szerint péntek hajnalban vagy reggel ér fel oxigénpalack nélkül a világ tetejére.

Meghalt Lisa Spoonauer színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-meghalt-lisa-spoonauer-szineszno-a-shop-stop-noi-foszereploje.html44 éves korában meghalt Lisa Spoonauer színésznő - írja a People nyomán az Origó TV + SztárokOrigoÍgy szexelt az Exek Franciska és Tamás (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170524-igy-szexelt-az-exek-franciska-es-tamas-a-villaban.htmlMár csak öten vannak játékban az Exek az édenben fődíjáért. Milán - úgy tűnik - pár nélkül folytatja a játékot, Tamás és Franci összeszokott párosként, Norbi pedig - Zsuzsi távozása után - azonnal rámozdult Bernire.TV + SztárokOrigoZsuzsinak kellett távoznia az Exek az édenben műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-zsuzsinak-norbi-parjanak-kellett-tavoznia-az-exek-az-edenben-musorbol.htmlMár csak öten vannak az Exek az édenben játékában. Ezúttal a lányoknak kellett hazaküldeniük maguk közül valakit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.