Nyári időjárás: hőségre és aszályra kell számítani

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Vvvita -
aszály Nyár forróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy nyáron nem fogunk fagyoskodni, helyette hosszan tartó hőséggel és aszállyal kell majd megküzdenünk, ami pokoli lesz.

A nyári hőséget egy-egy kellemes zápor szokta csillapítani, de ebben idén nem nagyon lesz részünk. Az egyik vezető időjárás-előrejelző oldal szerint térségünkben embertelen forróságra kell számítanunk. Ezenkívül hosszú aszályos időszakra, ami a növénytermesztőknek nem jó hír, de még a városiaknak sem.

Kibírhatatlan meleg lesz a nyáron Forrás: Getty Images/iStockphoto/Vvvita

A meleg mellett ugyanis valószínűleg jelentősen romlik majd a levegő tisztasága is. A Blikknek nyilatkozó meteorológus szerint azért óvatosan kell bánnunk az ilyen egész nyárra vonatkozó előrejelzésekkel, de az biztosan látható, hogy régiónkban a nyarak melegszenek a leginkább, és több lett a hőhullámos napok száma.

Gyermekmolesztálással vádolják Julie Wadswortht és a férjéthttp://www.life.hu/news/20170523-kiskorut-molesztalt-julie-wadsworth-es-a-ferje.htmlNem mindennapi információk kerültek napvilágra a BBC rádiós műsorvezetőjéről és a férjéről. Kiskorú szexuális bántalmazása miatt kerülhetnek börtönbe. News--Meghalt Széles Sándor, Gyurta Dániel korábbi edzőjehttp://www.life.hu/news/20170523-meghalt-szeles-sandor-gyurta-daniel-korabbi-edzoje.htmlElhunyt a kórházban Széles Sándor, a neves úszóedző. A szakember 61 éves volt. NewsThinkstockDown-szindrómás fiú angyalt fényképezett: egy felhőben látta meghttp://www.life.hu/news/20170523-orangyalat-fotozta-le-a-down-szindromas-fiu.htmlA felhőket fotózta a repülőből a Down-szindrómás kisfiú édesanyja telefonjával, aki később törölt párat a több száz képből, Ekkor lett figyelmes az angyal alakú felhőre, amit kisfia örökítette meg: szerinte ez gyermeke őrangyala. NewsOrigoTomboló vihar miatt akadozik a tömegközlekedés Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170523-tombolo-vihar-miatt-akadozik-a-tomegkozlekeses-budapesten-bkk.htmlHatalmas a vihar Budapesten a BKK több járata is módosított útvonalon vagy nem közlekedik. A katasztrófavédelem azt javasolja a fővárosiaknak, csak a vihar elmúltával menjenek ki az utcára. NewsMTI/Balázs AttilaDurva vihar csap le órákon belül Budapestrehttp://www.life.hu/news/20170523-durva-vihar-csap-le-orakon-belul-budapestre-sok-eso.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat már az ország teljes középső és északi részére riasztást adott ki a várható felhőszakadások miatt.News--Szomszédjait fotózgatja a kukkoló: Galéria!http://www.life.hu/news/20170522-szomszedjairol-keszit-kepeket-a-kukkolo-fotos.htmlEzt nem gondoltuk volna, hogy valaki abban leli az örömét, hogy a szomszédjait kapja lencsevégre. Pedig már fotósorozat is készült Arne Svenson munkáiból. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.