A manchesteri robbantásban egy magyar tanárnő diákja is meghalt

Forrás: AFP/Paul Ellis -
robbantás Ariana Grande Manchester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande koncertjén robbantottak Manchesterben, 22 ember halt meg, 59 pedig megsebesült. Az áldozatok zömében fiatalok voltak...

Az egész világot megrázta a manchesteri robbantás híre. Ariana Grande koncertjén történt a merénylet, főként kiskorúak voltak az arénában. Eddig 22 halálos áldozatot követelt a robbantás, és 59 sérültje van. Az áldozatok között van egy magyar tanárnő diákja is.

Ariana Grande koncertjén történt a robbantás Forrás: AFP/Paul Ellis

"Legalább 15 diákunk ott volt a tragikus koncerten, az egyikük meghalt. Az iskolaigazgató korán reggel e-mailben értesítette a tanári kart, a gyerekekkel egész nap pszichológusok foglalkoznak" - mondta a Délmagyarnak a tanárnő, aki Manchester közelében, Chorley-ban dolgozik egy általános iskolában. "Errefelé az a szokás, hogy az ilyen nagy koncertekre az iskolák is buszokat szerveznek. Elképzelhető, hogy a két volt tanítványom is így jutott el a koncertre" – mondta még a tanárnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.