Új részletek derültek ki Diana halála kapcsán

Forrás: Vogue -
halál temetés Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő mindenki szívében él, pedig már 20 éve nincs közöttünk. Ennek ellenére még mindig napvilágra kerülnek új információk vele kapcsolatban.

Diana hercegnő mindenki fejében élénken él, pedig idén augusztusban lesz kereken 20 éve, hogy távozott közülünk. A 37 évesen elhunyt hercegnő halálhíre mindenkit megrázott, és ez mérhető adatokkal is igazolható.

A National Grid (Nagy-Britannia áramátviteli hálozatának központja) mérései szerint kimagaslóan sok áram fogyott a halálhír pillanatában, mert egy ország kapcsolta be egyszerre a tévéket, hogy részleteket tudjon meg. Egy másik forrásból az is kiderült, hogy világszerte

2,5 milliárd ember kísérte figyelemmel

Diana temetését. Ez a szám olyan elképesztően magas, hogy ép ésszel szinte nem is felfogható. Amikor kiderült Diana halála, a királynő első gondolata az volt, hogy valaki beolajozta az autó fékeit. Elrendelte, hogy a királyi rezidencia összes tévékészülékét vigyék el, nehogy a gyerekek traumatizáló részleteket lássanak.

Újabb részletek derültek ki Diana halála kapcsán Forrás: Vogue

Az is kiderült, hogy Károly herceg ment Franciaországba a volt felesége holttestéért, és az akkor mindössze 12 éves Harry könyörgött, hogy vele tarthasson, de természetesen nem engedték. Diana bizalmi embere, Paul Burrel kezdett el először gyanakodni, mert nem tudta elérni a hercegnőt.

"Diana táskájában mindig ott volt a mobilja, bármikor el lehetett érni. Ezért vált furcsává, hogy a készülék csak cseng, cseng, de senki nem válaszol" - írta meg a Mirror.

Diana hercegnő élhetne, ha megtartotta volna a testőrségét

Megszámolni is nehéz, mennyi titokra derült fény Diana életéről, a halála után. Már 20 éve, hogy a hercegnő elhunyt, de még mindig derülnek ki róla újdonságok. Ő volt például az egyetlen, aki tudott komornyikja másságáról, de arra is fény derült, hogy sokat várt az 1997-es évtől, attól, amelyben életét vesztette. Olvass tovább itt...
Pumpedék következő epizódja minden határon túlmegy (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170529-pumpedek-legalja-musort-keszitettek.htmlA Pumpedék című műsor eddig sem a kulturált beszélgetésről szólt, ám ezúttal tényleg messzire mentek a szereplők... TV + SztárokOrigoSabine Kehm mesélt Michael Schumacher balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-egykori-menedzsere-meselt-michael-schumacher-baleseterol.htmlSabine Kehm, Schumacher egykori menedzsere mesélt a balesetet követő pillanatokról. Meghökkentő részletek kerültek napvilágra. TV + Sztárok--Mádai Vivien érzelmeiről nyilatkozott: szerelemből szerelembe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20170529-madai-vivien-erzelmeirol-nyilatkozott.htmlMádai Vivien bevallottan szerelmes típus, már óvodás korában elragadták az érzelmek. Persze évek óta már csak egyetlen egy férfi van, akibe szerelmes, előtte többször is átélte ezt a csodás érzést. TV + SztárokOrigoPataky Attila saját bevallása szerint kis híján tökéletes férfihttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pataky-attila-majdnem-tokeletes-ferfi.htmlPataky Attilának nincsenek kétségei afelől, hogy párja szerencsés vele. Szerinte ő ugyanis közel áll ahhoz, hogy tökéletes legyen, és erre a fiát is próbálja megtanítani. TV + Sztárok--Az RTL Klub új csatornáján indul Nádai Anikó új műsora, az Anikó #Showhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-rtl-klub-uj-csatornajan-indul-nadai-aniko-uj-musora.htmlÚj csatornát indít a RTL Klub, méghozzá RTL Gold néven. Itt kap lehetőséget Nádai Anikó is, aki a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort fog vezetni, az Anikó #Show-t. TV + Sztárok--Édesanyjuk életét mentették meg a Kardashian lányok - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170529-edesanyjuk-eletet-mentettek-meg-a-kardashian-lanyok.htmlNem mindennapi felvétel került fel Khloé Kardashian közösségi oldalára. Így készültek fel a lányok az édesanyjuk megmentésére. Videó! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.