Felrobbantotta a stúdiót a 12 éves hasbeszélő kislány, Darci Farmer

Forrás: Youtube -
Darci Farmer Simon Cowell America's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész stúdió és a zsűri is állva tapsolt a 12 éves Darci Farmer előadása után az Americas's Got Talent tehetségkutató válogatásán. Egyszerűen elképesztő, mire képes ez a törékeny gyermek.

Nem túlzás, hogy a 12 éves Darci Farmer felrobbantotta az America's Got Talent stúdióját. Keveseknek sikerül ilyen átütő sikert elérniük, a mi szívünket utoljára talán Paul Potts előadása dobogtatta meg ennyire.

Darcy Farmer Forrás: Youtube

Simon Cowell egyszerűen felejthetetlennek nevezte az előadását, és egyenesen be is jutott az élő show-ba. Darci a nem várt siker láttán zokogott örömében, mi peig vele könnyeztünk.

Klein Dávid elmondta, miért nem folytatja a mászást az Mount Everestrehttp://www.life.hu/news/20170531-klein-david-elmondta-miert-nem-folytatja-a-maszast-az-mount-everestre.htmlKlein Dávid visszafordul, nem tudta idén megmászni a Mount Everestet. Az Origónak elmondta, mi volt az a pont, amikor eldönötte, nem folytatja útját. NewsOrigoFelrobbant egy vízvezeték Kijevben - Videó!http://www.life.hu/news/20170531-felrobbant-egy-vizvezetek-kijevben.htmlBiztonsági kamerák rögzítették azt a pillanatot, amikor Kijevben egy parkoló alatt húzódó vízvezeték az égbe repítette az aszfaltot. News--Újra munkába állnak a robbantásban megsérült járőrökhttp://www.life.hu/news/20170531-ujra-munkaba-allnak-a-robbantasban-megserult-rendorok.htmlA Teréz körúti robbantásban megsérült két járőr hamarosan újra munkába áll. Szabina és László felépülése 8 hónapig tartott, elfelejteni soha nem fogják azt a napot. Utoljára nyilatkoznak most érzéseikről, a jövőben csak dolgozni szeretnének. Június 1-től folytatják a munkájukat. News--Időjárás: viharos szél, eső és jégeső is jöhethttp://www.life.hu/news/20170531-idojaras-viharos-szel-eso-es-jegeso-is-lesz.htmlNem tart sokáig a felhőtlen idő, ma már sajnos az ország több területén is számítanunk kell csapadékra, ráadásul viharos széllökésekkel és jégesővel. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHirtelen csaphat le a vihar holnap több megyében ishttp://www.life.hu/news/20170530-hirtelen-csaphat-le-a-vihar-holnap-tobb-megyeben-is-figyelmeztetes.htmlBetört a nyár Magyarországra, de nem örülhetünk sokáig a meleg, napsütéses időnek.News--3 nő erőszakolt meg egy ájult férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170530-tobben-eroszakoltak-meg-egy-ajult-ferfit.htmlRitkábban fordul elő, hogy nők követnek el erőszakot férfiakon, most mégis ez történt... NewsThinkstock




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.