Elhunyt Cheick Tioté, világhírű futballista

Forrás: Thinkstock -
futball Cheick Tioté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Cheick Tioté, akit mindig a lelkes játékáról ismertek a szurkolók.

Korábban játszott a Rodában, a Twentében és a Newcastle Unitedben, de korábban 3 éveig az Anderlechtben Juhász Roland csapattársa is volt. Idén februárban igazolt a kínai Pejcsing BG együtteséhez, ahol egy edzés közben leállt a szíve- írja a Nemzeti Sport. A játékossal azonnal kórházba rohantak, de nem tudták megmenteni az életét. Cheick Tioté csupán harminc esztendős volt.

Forrás: Thinkstock

Visszavonhatatlan ítéletet születhet kedden a lúgos orvos ügyébenhttp://www.life.hu/news/20170605-kedden-kimondhatjak-a-vegso-iteletet-a-lugos-orvos-bene-krisztian-ugyeben.htmlKedden visszavonhatatlan ítélet születhet a lúgos orvosként elhíresült dr. Bene Krisztián ügyében. A Budai Irgalmasrendi Kórház egykori főigazgatóját előzőleg kilenc év fegyházbüntetésre ítélték életveszélyt okozó testi sértésért, és örökre eltiltották a foglalkozásától. A vád: maró lúggal öntött le korábbi szeretőjét, Renner Erikát, aki súlyos testi és lelki sebeket szerzett. NewsFotó: Mudra László - OrigoMásodfokú riasztás: közeleg a vihar, itt a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20170605-idojaras-masodfoku-riasztas-kozeleg-a-vihar-itt-a-hidegfront.htmlA fél országra kiadták a figyelmeztetést. News--Elhunyt Korognai Károly, a Szegedi Nemzeti Színház egykori igazgatójahttp://www.life.hu/news/20170605-elhunyt-korognai-karoly-a-szegedi-nemzeti-szinhaz-egykori-igazgatoja.htmlA színházi szakember 56 éves korában halt meg. News--Dögös, új műsorvezetővel erősít a TV2http://www.life.hu/news/20170603-uj-musorvezeto-a-tv2-n.htmlA TV2 Tények Instagram-oldalán egy titokzatos fotó jelent meg, méghozzá egy sokat sejtető mondattal. News--Élet az Instagramon- Fotók!http://www.life.hu/news/20170602-instagram-fotok-fura-osszeallitas.htmlAz Instagram népszerűsége már-már a Facebookéval vetekszik. Emberek millió töltögetik fel fotóikat, kortól és nemtől függetlenül. Éppen ezért lehet az, hogy böngészve a képek között, találhatunk elképesztő, meghökkentő, sokszor ijesztő, de persze cuki és vicces összeállításokat is. Ezekből szemezgettünk... News--Időjárás: hidegfront, eső és szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20170602-hidegfront-eso-es-szel-varhato.htmlA száraz időt már nem élvezhetjük sokáig, hamarosan ugyanis beköszönt a csapadékos időszak.NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.