Elhunyt Korognai Károly, a Szegedi Nemzeti Színház egykori igazgatója

Thinkstock -
Korogmai Károly Szegedi Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színházi szakember 56 éves korában halt meg.

Korognai Károly 1999–2003 között a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója volt, az utóbbi években a Zsombói Szabadtéri Színpad programjain dolgozott.

Most is egy ősbemutatóra készült: a Lúdas Matyit írta újra és musicalt készített belőle, megrendezni azonban már nem tudja a július 7-én bemutatásra kerülő darabot. Dolgozott volna egyébként a nyári programsorozat másik kiemelt darabjában, a Csókos asszonyban is. Korognai Károly Zsombón hunyt el - írja a Délmagyarország.

Thinkstock

Újabb magyar örömlányt öltek meg Németországban (18+)http://www.life.hu/news/20170527-ujabb-magyar-oromlanyt-oltek-meg-nemetorszagban.htmlAz áldozat Yenna néven és 18 évesként hirdette szolgáltatásait az interneten. News--Dögös, új műsorvezetővel erősít a TV2http://www.life.hu/news/20170603-uj-musorvezeto-a-tv2-n.htmlA TV2 Tények Instagram-oldalán egy titokzatos fotó jelent meg, méghozzá egy sokat sejtető mondattal. News--Felhőszakadás csaphatja szét a hosszú hétvégénkethttp://www.life.hu/news/20170603-felhoszakadas-jon-a-hosszu-hetvegen.htmlAz ország tíz nyugati megyéjére adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Élet az Instagramon- Fotók!http://www.life.hu/news/20170602-instagram-fotok-fura-osszeallitas.htmlAz Instagram népszerűsége már-már a Facebookéval vetekszik. Emberek millió töltögetik fel fotóikat, kortól és nemtől függetlenül. Éppen ezért lehet az, hogy böngészve a képek között, találhatunk elképesztő, meghökkentő, sokszor ijesztő, de persze cuki és vicces összeállításokat is. Ezekből szemezgettünk... News--Időjárás: hidegfront, eső és szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20170602-hidegfront-eso-es-szel-varhato.htmlA száraz időt már nem élvezhetjük sokáig, hamarosan ugyanis beköszönt a csapadékos időszak.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoÉlet az Instagramon- Fotók!http://www.life.hu/news/20170602-instagram-fotok-fura-osszeallitas.htmlAz Instagram népszerűsége már-már a Facebookéval vetekszik. Emberek millió töltögetik fel fotóikat, kortól és nemtől függetlenül. Éppen ezért lehet az, hogy böngészve a képek között, találhatunk elképesztő, meghökkentő, sokszor ijesztő, de persze cuki és vicces összeállításokat is. Ezekből szemezgettünk... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.