Bihari Alexandra lett a legjobb zsoké: VB-t nyert Rómában

Forrás: Morhaf photo -
Bihari Alexandra zsoké
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bihari Alexandra egy év kihagyás után tért vissza hatalmas energiával, és a legnagyobb álmát váltotta valóra. A 24 éves zsoké VB-t nyert Rómában.

Bihari Alexandra indult és nyert Rómában a HH Sheikha Fatima Bint Mubarak Ladies és Apprentice világbajnokságon. Ő lett a legjobb zsoké. A 24 éves lány évekkel ezelőtt már részt vett a fesztivál versenyén, de egy évig nem állhatott rajthoz. Idén viszont a főszervezőtől, Lara Sawaya-tól kapott meghívást, így indulhatott ismét.

Bihari Alexandra lett a legjobb zsoké Forrás: Morhaf photo

A Loskhar nyergében Alexandra lett az első a versenyben, amelynek összdíjazása 29 700 Euró.

Az utolsó 500 méterig, amíg a mezőnnyel vágtattunk, nem tudtam, és nem is éreztem, hogy ezt a versenyt megnyerhetem,

Nem tudta megmenteni barátja Patrikot, belefulladt a Balatonbahttp://www.life.hu/news/20170607-a-balatonba-fulladt-patricok-nem-tudta-megmenteni-a-baratja.htmlElindult a strandszezon, sajnos rögtön egy tragikus eseménnyel. A Balatonnál vízbe fulladt a 19 éves Patrik, aki barátaival utazott le a hétvégére a tóhoz. A másodfokú riasztás ellenére mentek be a vízbe, de Patrik már nem jött ki. NewsThinkstockAz átlagosnál melegebb és szárazabb nyárra lehet számítanihttp://www.life.hu/news/20170607-idojaras-az-atlagosnal-melegebb-es-szarazabb-nyarra-lehet-szamitani.htmlA hűvös, havas április ellenére a magunk mögött hagyott tavasz melegebb és az előzetes adatok szerint szárazabb volt a szokásosnál - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat elemzésből. Előrejelzések szerint a tavaszhoz hasonlóan az átlagosnál melegebb és szárazabb nyárra lehet számítani. News--30 millióért árulja a szüzességét egy tinilány: Fotó!http://www.life.hu/news/20170606-a-neten-arulja-a-szuzesseget-egy-tinilany.htmlElképesztő hír került napvilágra nemrég egy fiatal lányról, aki az interneten árulja a szüzességét. Azt is elárulta, hogy miért döntött így. News--Rendőrautó borult fel a Róbert Károly körútonhttp://www.life.hu/news/20170606-felborult-egy-rendorauto-a-robert-karoly-koruton.htmlHatalmas baleset történt Budapest XIII. kerületben. Egy személygépkocsi és egy rendőrautó karambolozott a Róbert Károly körúton. News--Újabb heves viharok érkeznek http://www.life.hu/news/20170606-brutalis-esozesekre-kell-szamitani.htmlA legfrissebb előrejelzések szerint néhány órán belül komoly esőzésre, viharra kell számítanunk. News--Időjárás: viharos szél, felhőszakadás és jégeső is lesz!http://www.life.hu/news/20170606-viharos-szel-felhoszakadas-es-jegeso-is-lesz.htmlA kellemes nyári melegnek nem sokáig örülhetünk, hamarosan ugyanis lecsap a vihar. Eső, jégeső és erős szél is lesz. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.