Kis híján elraboltak egy óvodás gyereket Budapesten

Forrás: Thinkstock -
gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon tette közzé kétségbeesett üzenetét egy édesanya. Arról posztolt, hogy el akarták rabolni hároméves kisfiát, miközben tőle csupán két méterre volt a gyermek. A tettes hatvan év körüli, rövid, vörös hajú molett hölgy volt, aki egy átlagos nagymama benyomását keltette.

"Két kisfiammal sétáltam Csepelen délelőtt egy buszmegálló mellett. A következő történt: kicsi a babakocsiban aludt mellettem, a hároméves kisfiam meg leszállt a futóbicikliről tőlem két méterre, hogy integessen a busznak. Majd jött egy hatvan év körüli nő és egyik kezével felkapta a biciklit, másik kezébe pedig a kisfiamat. A csilingelő ajtónál majdnem felszállt vele a buszra, úgy rántottam ki a gyerekemet a kezéből. A másik kezemmel a babakocsit szorítottam, nehogy eltolják a kicsit" –írta a sokkos hatás alatt lévő édesanya.

Az anya és a kisfiú is nagyon megijdetek a történtek után (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A gyerekrablási kísérlet miatt a család feljelentést tett. A Borsmegkereste az ügyben a BRFK-t, a rendőrök megerősítették, hogy folyik az ügyben nyomozás.

Az átlagosnál melegebb és szárazabb nyárra lehet számítanihttp://www.life.hu/news/20170607-idojaras-az-atlagosnal-melegebb-es-szarazabb-nyarra-lehet-szamitani.htmlA hűvös, havas április ellenére a magunk mögött hagyott tavasz melegebb és az előzetes adatok szerint szárazabb volt a szokásosnál - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat elemzésből. Előrejelzések szerint a tavaszhoz hasonlóan az átlagosnál melegebb és szárazabb nyárra lehet számítani. News--Menedékhelyen öltek meg cirkuszokból kimentett oroszlánokat orvvadászokhttp://www.life.hu/news/20170605-menedekhelyen-oltek-meg-cirkuszokbol-kimentett-oroszlanokat-orvvadaszo.htmlMenedékhelyen öltek meg dél-amerikai cirkuszokból kimentett oroszlánokat orvvadászok a Dél-afrikai Köztársaságban.NewsOrigoVisszavonhatatlan ítéletet születhet kedden a lúgos orvos ügyébenhttp://www.life.hu/news/20170605-kedden-kimondhatjak-a-vegso-iteletet-a-lugos-orvos-bene-krisztian-ugyeben.htmlKedden visszavonhatatlan ítélet születhet a lúgos orvosként elhíresült dr. Bene Krisztián ügyében. A Budai Irgalmasrendi Kórház egykori főigazgatóját előzőleg kilenc év fegyházbüntetésre ítélték életveszélyt okozó testi sértésért, és örökre eltiltották a foglalkozásától. A vád: maró lúggal öntött le korábbi szeretőjét, Renner Erikát, aki súlyos testi és lelki sebeket szerzett. NewsFotó: Mudra László - OrigoBelefulladt egy 19 éves fiú a Balatonbahttp://www.life.hu/news/20170605-belefulladt-egy-19-eves-fiu-a-balatonba-vasarnap.htmlBelefulladt egy 19 éves fiú a Balatonba vasárnap, a holttestét Balatonlelle partjára sodródva találták meg. A fiatalember társát a vízirendőrök mentették meg - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t. NewsTöbb embert megvertek a Nyugatinál, megrongáltak egy villamost ishttp://www.life.hu/news/20170605-tobb-embert-megvertek-a-nyugatinal-megrongaltak-egy-villamost-is.htmlA rendőrség keresi azt a két férfit, akik hajnalban a Nyugati téren megrongáltak egy villamost, majd több embert is megvertek. Videó felvételt tettek közzé az esetről a police.hu honlapján. A rendőrség nyomozást folytat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. NewsElőzetes letartóztatásban egy gyermekeket molesztáló fóti férfihttp://www.life.hu/news/20170605-elozetes-letartoztatasban-van-egy-gyermekeket-molesztalo-foti-ferfi.htmlElőzetes letartóztatásba került vasárnap egy fóti férfi, akit egy 13 és egy 5 éves gyermekkel szemben elkövetett szexuális erőszak bűntettével gyanúsít a Dunakeszi Rendőrkapitányság - közölte a Budapest Környéki Törvényszék vasárnap az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.