Fejbe rúgta a takarítónőt, majd távozott a turista: Videó!

turista erőszak takarítónő bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan videó került fel az internetre egy incidensről, amely egy svéd turista és egy takarítónő között zajlott.

Az 53 éves svéd állampolgár a Sunny Beach nevű bolgár szállodában sétált, majd valamiért leszólította az ott tevékenykedő takarítónőt. Sajnos azt még nem tudni, hogy milyen beszélgetés zajlott le kettejük között, de a bántalmazás kristálytisztán kivehető a felvételből.

Mikor a nő lehajolt, a férfi egy erőteljesen irányzott mozdulattal

fejbe rúgta az asszonyt,

aki azonnal összesett, eszméletét vesztett és az állkapcsa is megsérült. Mivel a szálloda kamerarendszere rögzítette az eseményeket, ezért a férfit nem engedték tovább utazni, őrizetbe vették és bíróság elé viszik az ügyet.

A 65 éves áldozat szerencsére nem volt sokáig eszméletlen állapotban, de ennek ellenére komoly sérüléseket szenvedett - írta meg a TheLocal.

Hétvégi időjárás: eső és viharos szél is lehethttp://www.life.hu/news/20170609-hetvegen-eso-es-viharos-szel-is-lehet.htmlMostanában az időjárás rendkívül szeszélyes és változékony, a legfrissebb előrejelzések pedig nem sok jót mutatnak. Viharos szél és eső is belerondít a hétvégébe. News--Kis híján elraboltak egy óvodás gyereket Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170608-kis-hijan-elraboltak-egy-ovodas-gyereket-budapesten-csepelen.htmlA Facebookon tette közzé kétségbeesett üzenetét egy édesanya. Arról posztolt, hogy el akarták rabolni hároméves kisfiát, miközben tőle csupán két méterre volt a gyermek. A tettes hatvan év körüli, rövid, vörös hajú molett hölgy volt, aki egy átlagos nagymama benyomását keltette. NewsThinkstockUfót videóztak le Zalacsányban http://www.life.hu/news/20170607-zalacsanyban-videoztak-le-egy-ufot.htmlEgy férfi tette közzé a friss videót a YouTube-csatornáján, amin véleménye szerint egy ufó elhaladását lehet látni. NewsOrigoBihari Alexandra lett a legjobb zsoké: VB-t nyert Rómábanhttp://www.life.hu/news/20170607-bihari-alexandra-lett-a-legjobb-zsoke.htmlBihari Alexandra egy év kihagyás után tért vissza hatalmas energiával, és a legnagyobb álmát váltotta valóra. A 24 éves zsoké VB-t nyert Rómában. NewsOrigoNem tudta megmenteni barátja Patrikot, belefulladt a Balatonbahttp://www.life.hu/news/20170607-a-balatonba-fulladt-patricok-nem-tudta-megmenteni-a-baratja.htmlElindult a strandszezon, sajnos rögtön egy tragikus eseménnyel. A Balatonnál vízbe fulladt a 19 éves Patrik, aki barátaival utazott le a hétvégére a tóhoz. A másodfokú riasztás ellenére mentek be a vízbe, de Patrik már nem jött ki. NewsThinkstockAz átlagosnál melegebb és szárazabb nyárra lehet számítanihttp://www.life.hu/news/20170607-idojaras-az-atlagosnal-melegebb-es-szarazabb-nyarra-lehet-szamitani.htmlA hűvös, havas április ellenére a magunk mögött hagyott tavasz melegebb és az előzetes adatok szerint szárazabb volt a szokásosnál - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat elemzésből. Előrejelzések szerint a tavaszhoz hasonlóan az átlagosnál melegebb és szárazabb nyárra lehet számítani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.