Nem jár a szentendrei HÉV este a Batthyány tér és a Margit híd között

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Szentendrei HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem közlekedik a szentendrei (H5-ös) HÉV a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között este a Bem rakparti HÉV-alagút födémterhelési próbája miatt. A lezárás idején nem jár pótlóbusz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a honlapján.

A Batthyány térről az utolsó HÉV-szerelvény 20.54-kor indul és Szentendréig közlekedik. Ezután az utolsó járat indulásáig a vonatok csak a Margit híd, budai hídfő megállótól indulnak Szentendre és Békásmegyer felé. Az utolsó, Batthyány térig közlekedő HÉV Szentendréről 20.03-kor, Békásmegyerről 20.21-kor indul. Ezután a vonatok csak a Margit híd, budai hídfő megállóig járnak - olvasható a közleményben. A HÉV helyett a 109-es autóbusszal, valamint a 19-es és 41-es villamossal lehet utazni a két megálló között.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Kis híján elraboltak egy óvodás gyereket Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170608-kis-hijan-elraboltak-egy-ovodas-gyereket-budapesten-csepelen.htmlA Facebookon tette közzé kétségbeesett üzenetét egy édesanya. Arról posztolt, hogy el akarták rabolni hároméves kisfiát, miközben tőle csupán két méterre volt a gyermek. A tettes hatvan év körüli, rövid, vörös hajú molett hölgy volt, aki egy átlagos nagymama benyomását keltette. NewsThinkstockElhunyt Cheick Tioté, világhírű futballistahttp://www.life.hu/news/20170605-elhunyt-cheick-tiote-vilaghiru-futballista.htmlElhunyt Cheick Tioté, akit mindig a lelkes játékáról ismertek a szurkolók. NewsThinkstockVisszavonhatatlan ítéletet születhet kedden a lúgos orvos ügyébenhttp://www.life.hu/news/20170605-kedden-kimondhatjak-a-vegso-iteletet-a-lugos-orvos-bene-krisztian-ugyeben.htmlKedden visszavonhatatlan ítélet születhet a lúgos orvosként elhíresült dr. Bene Krisztián ügyében. A Budai Irgalmasrendi Kórház egykori főigazgatóját előzőleg kilenc év fegyházbüntetésre ítélték életveszélyt okozó testi sértésért, és örökre eltiltották a foglalkozásától. A vád: maró lúggal öntött le korábbi szeretőjét, Renner Erikát, aki súlyos testi és lelki sebeket szerzett. NewsFotó: Mudra László - OrigoMenedékhelyen öltek meg cirkuszokból kimentett oroszlánokat orvvadászokhttp://www.life.hu/news/20170605-menedekhelyen-oltek-meg-cirkuszokbol-kimentett-oroszlanokat-orvvadaszo.htmlMenedékhelyen öltek meg dél-amerikai cirkuszokból kimentett oroszlánokat orvvadászok a Dél-afrikai Köztársaságban.NewsOrigoElhunyt Korognai Károly, a Szegedi Nemzeti Színház egykori igazgatójahttp://www.life.hu/news/20170605-elhunyt-korognai-karoly-a-szegedi-nemzeti-szinhaz-egykori-igazgatoja.htmlA színházi szakember 56 éves korában halt meg. News--Belefulladt egy 19 éves fiú a Balatonbahttp://www.life.hu/news/20170605-belefulladt-egy-19-eves-fiu-a-balatonba-vasarnap.htmlBelefulladt egy 19 éves fiú a Balatonba vasárnap, a holttestét Balatonlelle partjára sodródva találták meg. A fiatalember társát a vízirendőrök mentették meg - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.