Te is mindenbe belelátsz egy tárgyat vagy egy élőlényt?

fotósorozat vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen az emberi természet: mindenbe belelátunk egy szempárt, egy élőlényt vagy egy alakot. De néha vannak olyan helyzetek, amik még a Napnál is világosabbak: vicces fotósorozat!

Egymást ölelgető répák? Nyelvet nyújtogató mosógép, vagy kalapácstól félő szögek? Nem kell aggódni, nem szedtünk be semmilyen tudatmódosítószert. Csupán csak szabadjára engedtük a fantáziánkat, bár ezekhez a képekhez talán nem is kell nagy képzelőerő, hiszen annyira adják magukat.

Még egy falevél is képes olyan alakot ölteni, mintha egy támadó ninja lenne, de felhőkből készült gitárt is láttunk már, nem beszélve a az összetekeredett fehér cicusról, aki pont úgy néz ki, mint egy méretes tükörtojás.

Annyi ilyen szituációt látunk nap mint nap, de ritkán sikerül őket ilyen jól lencsevégre kapni: összegyűjtöttük nektek a legviccesebbeket.

/1706/Te_is2017612135629

Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora: Fotók!

Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.