Készülj! Teljesen megbolondul az időjárás

Forrás: MTI/Varga György -
kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eső, napsütés és fátyolfelhők. Ez vár ránk a következő néhány napban. Ám hamar visszatér a kánikula, örülhetnek a Balatonnál nyaralók.

Vasárnap reggel erősen felhős lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor - írja a Köpönyeg. A hét utolsó napján napközben csökken a felhőzet, és már csak elszórt záporok alakulnak ki. Erős északi szélre lehet számítani. Reggel 10 és 15, délután 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: MTI/Varga György

Hétfőn végre visszatér a napsütés, de néhol számítani lehet fátyolfelhőre. Csapadék nem várható, így újra lehet kannából locsolni a muskátlikat. Hétfőn a csúcshőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Kedden végleg visszatér a nyár, elbúcsúzhatunk az esőtől és a felhőktől. Ragyogó napsütésre, igazi strandidőre számíthatunk. 30 fok körüli meleg lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.