Időjárás: nagyon meleg, száraz és napos idő lesz!

Forrás: Thinkstock -
meleg időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddigi időjárásra leginkább a változékony vagy szeszélyes jelző igaz, de a meleg szerelmesei számára jó hírrel szolgálhatunk. Az előrejelzések szerint a héten csak napsütésre és rekkenő hőségre kell számítanunk.

Már hétfőn is érzékelhetően melegebb idő várható, mint az elmúlt hétvégén, és ez csak fokozódik. Többórás napsütésre számíthatunk, kevés gomolyfelhővel. Csapadéktól nem kell félnünk, 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Végre itt az igazi nyár Forrás: Thinkstock

Kedden egy kisebb kánaán jön el, már azoknak, akik élvezik a hőséget. Derült, túlnyomóan napos időnk lesz,

a csúcshőmérséklet 30 fok körül alakul, igazi strandidő várható.

Szerdán lesz a mélypont, akkor ugyanis számíthatunk némi záporra, zivatarra, de a hőmérsékletben túl nagy változás nem fog bekövetkezni. 29 fok körüli értékeket mérhetünk délután. Csütörtökön sok napsütésre van kilátás, némi gomolyfelhővel, csapadék nélkül. 22 és 29 fok között alakul a hőmérséklet. Pénteken a ragyogó napsütést kevés gomolyfelhő zavarja, csupán elvétve fordul elő zápor, zivatar. 30 fok fölé melegszik a levegő, országos hőség lehet - írta a Köpönyeg.hu.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Sam Beazleyhttp://www.life.hu/news/20170619-sam-beazley-meghalt.html101 éves korában meghalt Sam Beazley brit színész, aki Everard professzort játszotta a 2007-es Harry Potter és a Főnix rendje című filmben. News--Terrorista a horvát tengerparton?http://www.life.hu/news/20170619-terrorista-kinezetu-ferfi-a-horvat-tengerparton.htmlNagyon megijedtek a nyaralók, amikor egy étteremben megjelent egy férfi fejkendővel, mellénnyel és fegyverrel. News--Fotók, a két sofőr életét követelő magyar balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20170618-baleset-nyarlorinc.htmlSzörnyű tragédia történt szombaton este a 44-es főúton. News--Készülj! Teljesen megbolondul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20170618-idojaras-junius-kanikula.htmlEső, napsütés és fátyolfelhők. Ez vár ránk a következő néhány napban. Ám hamar visszatér a kánikula, örülhetnek a Balatonnál nyaralók. News--A vasárnapi záporok után kedden tér vissza az igaz strandidőhttp://www.life.hu/news/20170617-idojaras-elorejelzes.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az erős széllökések miatt Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megyére.NewsThinkstockÉrkeznek az első fotók II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapjárólhttp://www.life.hu/news/20170617-ii-erzsebet-kiralyno-hivatalos-szuletesnapja.htmlAhogy mindig, idén is hagyományos katonai pompával ünnepelik meg Londonban a 91 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.