Sam Beazley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
101 éves korában meghalt Sam Beazley brit színész, aki Everard professzort játszotta a 2007-es Harry Potter és a Főnix rendje című filmben.

Úgy tudni, Beazley-t június 12-én, álmában érte a halál. Halálhírét a The Times-ban jelentették be, amely szerint a színész temetését június 21-én rendezik.

101 éves korában meghalt Sam Beazley brit színész Fotó: Dom Agius Photography

A sztár játszott még a Johnny English-ben és a Bridget Jones naplójában is - írja a Daily Mail.

Terrorista a horvát tengerparton?http://www.life.hu/news/20170619-terrorista-kinezetu-ferfi-a-horvat-tengerparton.htmlNagyon megijedtek a nyaralók, amikor egy étteremben megjelent egy férfi fejkendővel, mellénnyel és fegyverrel.NewsThinkstockFotók, a két sofőr életét követelő magyar balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20170618-baleset-nyarlorinc.htmlSzörnyű tragédia történt szombaton este a 44-es főúton. News--Készülj! Teljesen megbolondul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20170618-idojaras-junius-kanikula.htmlEső, napsütés és fátyolfelhők. Ez vár ránk a következő néhány napban. Ám hamar visszatér a kánikula, örülhetnek a Balatonnál nyaralók. News--A vasárnapi záporok után kedden tér vissza az igaz strandidőhttp://www.life.hu/news/20170617-idojaras-elorejelzes.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az erős széllökések miatt Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megyére.NewsThinkstockÉrkeznek az első fotók II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapjárólhttp://www.life.hu/news/20170617-ii-erzsebet-kiralyno-hivatalos-szuletesnapja.htmlAhogy mindig, idén is hagyományos katonai pompával ünnepelik meg Londonban a 91 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját. News--Több megyében is riasztást adtak ki az eső miatt http://www.life.hu/news/20170616-riasztast-adtak-ki-az-esozes-miatt.htmlHamarosan érkezik a hidegfront, és rá is nyomja a bélyegét az egész hétvégénkre. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.