Terrorista a horvát tengerparton?

terror Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megijedtek a nyaralók, amikor egy étteremben megjelent egy férfi fejkendővel, mellénnyel és fegyverrel.

Mindenki azonnal a legrosszabbra gondolt, amikor turbánnal a fején, mellényben és terepszínű nadrágban jelent meg egy férfi az egyik horvátországi étteremben. "A hangulat azonnal megváltozott, ahogy beléptek a barátaival. Mindenki sokkot kapott, idegesek lettek az emberek. Arról beszéltek, mennyire gusztustalan, amit csinál. Csodálom, hogy az étterem személyzete egyáltalán engedte leülni őket" - idézi az egyik szemtanút a brit Daily Mail.

A férfiról később kiderült, hogy egy brit turista, akinek a mellényében alkohol volt, az oldalán pedig egy felfújható gépfegyver függött.

A szemtanúkat mélységesen felháborította a férfi érzéketlensége, hiszen még csak hetek teltek el a szörnyű londoni, vagy éppen a korábbi, manchesteri terrortámadás óta.

A férfi azzal védekezett, hogy egy hajós kirándulásra mentek volna a barátaival, és ő szomáliai kalóznak öltözött.

Fotók, a két sofőr életét követelő magyar balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20170618-baleset-nyarlorinc.htmlSzörnyű tragédia történt szombaton este a 44-es főúton. News--Készülj! Teljesen megbolondul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20170618-idojaras-junius-kanikula.htmlEső, napsütés és fátyolfelhők. Ez vár ránk a következő néhány napban. Ám hamar visszatér a kánikula, örülhetnek a Balatonnál nyaralók. News--A vasárnapi záporok után kedden tér vissza az igaz strandidőhttp://www.life.hu/news/20170617-idojaras-elorejelzes.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az erős széllökések miatt Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megyére.NewsThinkstockÉrkeznek az első fotók II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapjárólhttp://www.life.hu/news/20170617-ii-erzsebet-kiralyno-hivatalos-szuletesnapja.htmlAhogy mindig, idén is hagyományos katonai pompával ünnepelik meg Londonban a 91 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját. News--Több megyében is riasztást adtak ki az eső miatt http://www.life.hu/news/20170616-riasztast-adtak-ki-az-esozes-miatt.htmlHamarosan érkezik a hidegfront, és rá is nyomja a bélyegét az egész hétvégénkre. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoTibi atya mindenkit átverthttp://www.life.hu/news/20170615-tibi-atya-torlese-atveres-volt.htmlMint ismeretes, csütörtök reggelre nyomtalanul eltűnt Tibi atya Facebook-oldala, mint az 1,3 millió követőjével együtt. Utóbb kiderült, hogy az admin maga lőtte le az oldalát...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.