Félelmetesen rázkódó utasszállítóról készült videó

repülő utasszállító gép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos időnként szomorú repülőgép-katasztrófákról hallani, ezért nem csoda, hogy mindenki a legrosszabbra gondol, ha valami furcsát észlelnek repülés közben. 

Az AirAsia egyik járata szállított 350 utast Ausztráliából Malajziába, mikor a furcsa jelenséget észlelték. A repülés eredetileg 6 óra lett volna, de másfél órával az indulás után a gép elképesztően rángatózni kezdett, az utasok szerint olyan volt, mint egy centrifugáló mosógép.

A pilótának nem volt más választása, vissza kellett fordítania a járatot, és közben arra kérte az utasokat, hogy imádkozzanak egymásért. A helyszínre mentőkocsikat rendeltek ki a biztonság kedvéért, de a pilóta szerencsére sikeresen landot a repülőgéppel.

Az esetről készült videófelvétel nagyon bizarr és ijesztő, nem csoda, hogy sokakat megviselt a dolog, hiszen akár nagyobb baj is keletkezhetett volna. Egy másik utas bevallotta, hogy őt leginkább a pilóta bizonytalan szavai ijesztették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.