Egy kis cukiság: hasizomrozmár- Videó!

hasizom fóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állatos kisvideókat mindenki szereti: cuki kiskutyák, kiscicák mindneki szívét elrabolják. Ám ezúttal olyan videót mutatunk, amilyet még biztosan nem láttál.

A rozmárok önmagukban is ultra cukik, ám ez a videó azzal is megszeretteti ezeket a vízi állatokat, akik eddig nem éreztek különösebb kötődést irántuk.

Ez a rozmár ugyanúgy végzi a hasizom gyakorlatokat, mint a mellette fekvő ember. Elképesztő! Ilyet még nem láttunk!

Élet az Instagramon- Fotók!http://www.life.hu/news/20170602-instagram-fotok-fura-osszeallitas.htmlAz Instagram népszerűsége már-már a Facebookéval vetekszik. Emberek millió töltögetik fel fotóikat, kortól és nemtől függetlenül. Éppen ezért lehet az, hogy böngészve a képek között, találhatunk elképesztő, meghökkentő, sokszor ijesztő, de persze cuki és vicces összeállításokat is. Ezekből szemezgettünk... News--Klein Dávid nem jutott fel a Mount Everest csúcsárahttp://www.life.hu/news/20170526-klein-david-nem-jutott-fel-a-csucsra-visszafordult.htmlKlein Dávidnak nem sikerült eljutnia a Mount Everest csúcsáig, a rossz idő miatt vissza kellett fordulnia. NewsÚjra itt a napos, száraz időhttp://www.life.hu/news/20170526-ujra-itt-a-jo-ido.htmlAz elmúlt napok viharos, jégesős időjárása után végre ismét fellélegezhetünk: újra beköszönt a jó idő. NewsThinkstockErzsébet királyné a terrortámadás áldozatairól emlékezett meghttp://www.life.hu/news/20170323-erzsebet-kiralynet-is-megrenditette-a-londoni-terrortamadas.htmlMárcius 22-én Londonban újabb terrortámadást követtek el. Az iszlám Állam magára is vállalta a szörnyű tettet. II Erzsébet királynő mély megrendüléssel nyilatkozott a tragédiáról.... News--Esik a hó a Kékesenhttp://www.life.hu/news/20170309-havazik-a-kekesen.htmlA Kékestetőn idén elmarad a tavasz? Fagypont közeli hőmérséklet és hóesés a Mátrában! News--Megszólalt a grazi buszbaleset sofőrjehttp://www.life.hu/news/20170221-megszolalt-a-grazi-buszbaleset-sofojre-megrazo-vallomas.html1983-ban egy magyar vállalati busz a szerpentinről a szakadékba zuhant Graz közelében. A buszvezető nem tudta megakadályozni a tragédiát, nem működött a fék...A férfi 33 évvel a szörnyű eset után sem tudta feldolgozni a történteket. Őszinte vallomás következik.... NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.