Orosz­lán László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvannégy éves korában, súlyos betegség után halt meg Oroszlán László.

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség gyászhírében arról tájékoztat, hogy a kiváló autóversenyző méltósággal és nagy fegyelemmel viselte hosszan tartó betegségét.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy méltósággal és nagy fegyelemmel viselt hosszantartó súlyos betegség után 2017.06.29-én, hajnalban, életének 65. évében elhunyt Oroszlán László többször magyar rallye bajnok autóversenyző. Oroszlán László három rallye csoport és ugyanennyi kategória bajnoki címmel, és egy-egy rallye 2 abszolút és kategória bajnoki eredménnyel írta be magát örökre a hazai autósport történelem könyvébe.

Őszinte részvéttel osztozunk a család gyászában. "

Oroszlán a hazai ralisport egyik legendás alakja volt: három csoport- és ugyanennyi kategória-bajnoki címmel, és egy-egy rali 2 abszolút és kategória-bajnoki eredménnyel írta be magát örökre a magyar autósport történelemkönyvébe.

Ma lenne 56 éves Diana hercegnéhttp://www.life.hu/news/20170701-ma-lenne-56-eves-diana.htmlMa ünnepelné 56. születésnapját Diana hercegné, aki 36 évesen, 1997. augusztus 31-én Párizsban hunyt el egy tragikus autóbalesetben. Ma őrá emlékezünk! NewsOrigoÖt euróért árulják magukat a magyar gyerekprostituáltak Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20170630-magyar-gyerekprostitualtak-aruljak-magukat-becsben-5-euroert.htmlA gyermekprostituáltak közül Bécsben minden negyedik magyar, és van köztük olyan, aki még nincs 12 éves. A gyerekek nem beszélnek semmilyen idegen nyelven, többnyire cetlikkel kommunikálnak a kuncsaftokkal. NewsThinkstockEgy kis cukiság: hasizomrozmár- Videó!http://www.life.hu/news/20170630-haiszmozos-foka-a-het-sztarja.htmlAz állatos kisvideókat mindenki szereti: cuki kiskutyák, kiscicák mindneki szívét elrabolják. Ám ezúttal olyan videót mutatunk, amilyet még biztosan nem láttál. News--Időjárás: eső, zápor és viharos szél lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170630-eso-zapor-es-viharos-szel-lesz-a-hetvegen.htmlMegint nem lesz esőtől mentes a hétvége, van ahol egészen nagy mennyiségű csapadék várható. Mindez kiegészül viharos széllel, és lehűléssel... News--Újabb infók kerültek napvilágra a reptéri buszról http://www.life.hu/news/20170629-ennyibe-fog-kerulni-egy-jegy-az-uj-repteri-buszra.htmlMindenki lázasan várja az új reptéri buszt, ami elvileg júliusban fog először útjára indulni. Friss részletek derültek ki a járatról. News--Véletlenül lőtte mellkason a párját egy nő http://www.life.hu/news/20170629-meghalt-a-ferfi-akit-mellkason-lott-a-szerelme.htmlEgy újabb tragikus példa arra, hogy a fegyverek kizárólag szakemberek kezébe valóak. Még akkor is veszélyesek lehetnek egy civil emberre, ha semmilyen rossz szándék nem vezérli. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.