Saját házában lőtték le a 25 éves sportolót, Aaron Rajman

Forrás: Thinkstock -
Aaron Rajman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Aaron Rajman amerikai ketrecharcost saját otthonában, a floridai West Boca Ratonban lőtték le.

A Bleacher Report úgy tudja, a rendőrségnek még nincsenek gyanúsítottjai az ügyben. A Palm Beach-i seriff elmondta, az elkövetők hétfő este beléptek a házba, lelőtték az áldozatot, majd elhagyták a helyszínt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Nem találok szavakat. Mindazokkal, akikkel beszéltem, nagyon maguk alatt vannak. Nagyon rendes srác volt, soha nem mondott rosszat az emberekről" - mondta az elhunyt sportoló bartája, Dave Zalewski.

Piercinget rakatott kisbabája arcába egy nő: Fotó!http://www.life.hu/news/20170705-testekszert-rakatott-a-babaja-arcaba-egy-no.htmlAz internet egy pillanat alatt felrobbant, mikor az anya kiposztolta a kislányáról készülr piercinges fotót. Elindult a háború a kommentelők között. NewsOrigoNe hagyjuk holnap otthon az esernyőket http://www.life.hu/news/20170704-viharos-idojaras-varhato-holnap-delutan.htmlAz idei nyár csupa szeszély, csupa változás, éppen ezért nem meglepő, hogy holnap napsütésre és esőre is készülhetünk. News--Pörölycápával találkozott egy halász: Videó!http://www.life.hu/news/20170704-porolycapat-fogott-egy-floridai-halasz.htmlNem mindennapi felvétel került napvilágra egy floridai halászról, aki döbbenetes közelségbe került egy pörölycápával. News--Betiltották a svéd Bravalla fesztivált a sorozatos nemi erőszak miatthttp://www.life.hu/news/20170704-betiltottak-a-sved-br-valla-fesztivalt-a-sok-nemi-eroszak-miatt.htmlTöbbször jelentettek szexuális zaklatásokat és még nemi erőszakot is a svéd Bravalla fesztiválon az elmúlt két évben. A szervezők mindent megtettek, hogy megakadályozzák, de bizonyos emberek nem tudnak viselkedni: inkább betiltották az egész rendezvényt. News--33 évesen halt meg Stevie Ryan színésznőhttp://www.life.hu/news/20170703-33-evesen-halt-meg-stevie-ryan.htmlMeghalt Stevie Ryan amerikai színésznő és komikus, miután kiposztolta, hogy elvesztette a nagyapját. News--Usztics Mátyást nem temethették el a barátaihttp://www.life.hu/news/20170703-usztics-matyast-nem-temethettek-el.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, április végén elhunyt Usztics Mátyás. Azóta örök nyugalomra is helyezték a színészt, nyughelyét azonban csak a család ismerheti, még a kollégákat sem hívták el a búcsúztatásra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.