Gyerekeket molesztált egy önkénteskedőnek hitt férfi

Forrás: Thinkstock -
molesztálás gyermek bántalmazás szexuális bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 71 éves Denys B. éveken át dolgozott önkéntesként, de nemrég kiderült, hogy a férfit egyáltalán nem a segédkezés vágya hajtotta. 

A nyugdíjas férfi számos segélyszervezetnek dolgozott önkéntesként. Mindenki egy csupaszív, segítőkész, jó lelkű embernek ismerte meg, igazi köztiszteletben álló polgár volt. Addig, amíg ki nem derült mit tett.

A férfi a 2000-es években megismerkedett egy cigány asszonnyal Franciaországban, akinek három fiúgyermeke van, a legkisebb akkor 8 éves volt. Denys B. azonnal felajánlotta a segítségét, sőt, még pénzt is szerzett a családnak.

Néhány évvel később a nő egyik fia megrontott egy másik gyereket, és a számonkérés során derült ki: Denys B. is hasonló dolgokat művelt vele. Az anya ekkor a másik két gyermekét is kikérdezte, akik elárulták, hogy őket is zaklatta a "jóságos" ember szexuálisan.

Denys B. több gyereket is molesztált Forrás: Thinkstock

Rendszeresen arra kötelezte őket, hogy együtt zuhanyozzanak vele, szexuális kapcsolatot létesített a fiúkkal, és pornográf tartalmakat mutatott nekik. A férfi letartóztatását követően vizsgálatot indítottak, és kiderült, hogy többtucat gyereket bántalmazott az elmúlt években.

Az ügyész szerint 240 kisfiúról csinált pornóképet, a legfiatalabbak 8 évesek voltak, a legidősebb pedig 15. A bizonyítékok fényében is mindössze 4 év börtönre ítélték, amit a francia édesanya rendkívül kevésnek ítélt meg - írta meg az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.