Gomolyfelhők és záporeső jöhet csütörtökön

Forrás: Thinkstock -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön a napsütést gyakran zavarják meg gomolyfelhők. ÉK-en többfelé, máshol csak elszórtan fordul elő zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség lesz.

Pénteken főleg hajnalban, és este alakul ki zápor, zivatar; míg napközben sok napsütés ígérkezik. Estétől az ÉNy-i szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 28-34 fokos meleg várható.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Szombaton sok napsütésre, mérséklődő szélre, igazi strandidőre van kilátás. Zápor, zivatar csak néhol lehet. Marad a 30 fok körüli csúcsérték.

Vasárnap gyakori lesz a gomolyfelhősödés, emellett napsütés is valószínű. Főleg délután lehet frissítő zápor, zivatar. 29-34 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn perzselő napsütés várható, tikkasztó hőséggel. A délutáni órák hőmérséklete eléri a 30-37 fokot - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.