Kigyulladt egy vonat a Balatonnál

tűz vonat Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég került napvilágra a hír, mely szerint egy mozdony teljes terjedelemben ég a Balatonnál. 

Balatonkenesénél, a vasútállomáson ég egy komplett mozdony. A balatonfűzfői szakemberek áramtalanították a vonatot, és két habsugárral neki álltak a tűzoltásnak. Az eddigi információk szerint az utasokat épségben leszállították, senki nem szenvedett sérülést.

Kigyulladt egy vonat a Balatonnál (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mi okozta a váratlan tüzet, meghibásodás és emberi mulasztás is állhat a dolog hátterében - írta meg a Ripost.

Újabb infók kerültek napvilágra a reptéri buszról

Új buszjáratot indít a BKK, amely a Deák térről fog indulni, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre szállítja majd az utasokat. A hírek szerint a busz július 8-án fog először az új útvonalon közlekedni, és elvileg a 100E sorszámot kapja majd. Olvass tovább itt...

Vallott a veronai buszbaleset sofőrje: nem aludt el a volánnálhttp://www.life.hu/news/20170706-nem-aludt-el-a-volannal-a-veronai-buszbaleset-soforje.htmlSokáig nem tudták kihallgatni a veronai buszbaleset életben maradt sofőrét, de nemrég sikerült a rendőrségnek beszélnie a férfival. Kiderült, volt-e köze a balesetnek az alvászavarához. News--Gomolyfelhők és záporeső jöhet csütörtökönhttp://www.life.hu/news/20170706-idojaras-a-het-masodik-felere.htmlCsütörtökön a napsütést gyakran zavarják meg gomolyfelhők. ÉK-en többfelé, máshol csak elszórtan fordul elő zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség lesz. NewsThinkstockSaját házában lőtték le a 25 éves sportolót, Aaron Rajmanhttp://www.life.hu/news/20170706-aaron-rajmant-megoltek.htmlA 25 éves Aaron Rajman amerikai ketrecharcost saját otthonában, a floridai West Boca Ratonban lőtték le. News--Piercinget rakatott kisbabája arcába egy nő: Fotó!http://www.life.hu/news/20170705-testekszert-rakatott-a-babaja-arcaba-egy-no.htmlAz internet egy pillanat alatt felrobbant, mikor az anya kiposztolta a kislányáról készülr piercinges fotót. Elindult a háború a kommentelők között. NewsOrigoPörölycápával találkozott egy halász: Videó!http://www.life.hu/news/20170704-porolycapat-fogott-egy-floridai-halasz.htmlNem mindennapi felvétel került napvilágra egy floridai halászról, aki döbbenetes közelségbe került egy pörölycápával. News--Betiltották a svéd Bravalla fesztivált a sorozatos nemi erőszak miatthttp://www.life.hu/news/20170704-betiltottak-a-sved-br-valla-fesztivalt-a-sok-nemi-eroszak-miatt.htmlTöbbször jelentettek szexuális zaklatásokat és még nemi erőszakot is a svéd Bravalla fesztiválon az elmúlt két évben. A szervezők mindent megtettek, hogy megakadályozzák, de bizonyos emberek nem tudnak viselkedni: inkább betiltották az egész rendezvényt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.