Több hullámban várható zápor, zivatar pénteken

Forrás: Thinkstock -
hétvége időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken napközben erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és ÉNy felől több hullámban várható zápor, zivatar. Néhol felhőszakadás és jégeső is lehet. Reggel 15, délután 31 fok körül alakul a hőmérséklet. Estétől megerősödik az ÉNy-i szél.

Szombaton ragyogóan napos, tiszta időre számíthatunk. Esetleg keleten lehet még zápor. Az ÉNy-i szél erős marad. 28-33 fok várható délután.

28-33 fok várható szombat délután Forrás: Dreamstime

Vasárnap estig marad a sok napsütés, majd záporok, zivatarok fordulnak elő. Országos hőség lesz 30-35 fokos csúcsértékkel.

Hétfőn gomolyfelhős időre van kilátás többfelé zivatarral, záporral. Felhőszakadások, jégesők is lehetnek. Igen meleg lesz, több helyen lehet 35 foknál forróbb a levegő.

Kedden hajnalban még lehet csapadék, majd többórás napsütés valószínű. Az élénk ÉNy-i néhány fokkal frissebb levegőt hoz - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.