Az elhunyt artista kapcsán magyarázkodik a Green Day

artista halál Green Day koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kínosabb a helyzet, miközben a Green Day állítja: csak a koncert után tudták meg, hogy mi történt. 

Ahogy azt a Life.hu megírta korábban, 35 ezer ember előtt halt szörnyet egy artista a spanyol Mad Cool fesztiválon. A Green Day lépett épp színpadra, amikor a 42 éves Pedro Aunion Monroy, aki artistaként dolgozott a fesztiválon, 30 méter magasból lezuhant és szörnyethalt.

Rengetegen támadják a híres zenekart, amiért a tragédiáról tudomást sem véve adtak koncertet, de az együttes frontembere állítja, hogy csak a show után szereztek tudomást Pedro haláláról.

Állításuk szerint a Green Day nem járt el szívtelenül Forrás: Instagram

A Green Day énekese, Billie Joe Armstrong az Instagram oldalán tett közzé egy posztot, amiben igyekszik tisztára mosni a nevüket, ugyanis véleménye szerint olyan dolog miatt haragszik rájuk a nép, amiről nem tehetnek:

"A Green Day nem szerzett tudomást a tragédiáról, kizárólag a koncert után. A fesztivál hatalmas területen került megrendezésre, ezért mi arról sem tudtunk, hogy van artista előadás egyáltalán. Valóban, 15 perccel később kezdtük a koncertet, mert azt mondták, hogy biztonsági okokból még várjunk. De ezen kívül nem kötötték az orrunkra az okokat, mindenki higgadt volt és a közönség is vidáman fogadott minket, ezért semmilyen jel nem utalt a tragédiára"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.