60 évesen lett egyedülálló anya egy nő

szülés gyerekvállalás asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éven keresztül nem esett teherbe a nő, aki végül 60 évesen vált anyává.

A szerb házaspár rengeteget próbálkozott, de nem jártak sikerrel a gyerekvállalás terén. Atifa Ljajic azonban 60 évesen mégis teherbe esett, ám a 68 éves férje egyáltalán nem támogatta az ötletet, mert szerinte már túl idősek ehhez. Nem tudott gátat szabni a nőnek, aki valószínűleg spermadonor által került áldott állapotba.

Egészéges kislánya született a 60 éves nőnek
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 60 éves asszony végre megkapta amit akart és boldog, pedig nagyon nehéz sors vár rá. Egészségügyi állapota nem túl fényes, a terhesség utolsó hónapjait már kórházban töltötte veszélyeztetett terhesként. A férfi végig ott volt az asszony mellett, de mikor megszületett a kislány, kijelentette: elköltözik.

Ennek pedig az az oka, hogy 68 évesen, cukorbetegen már nem akar éjszakánként ébren lenni, és az életét egy újszülött ritmusával összehangolni. Az asszony tehát egyedül vág bele a gyermeknevelésbe, és habár nincs csok nyugdíja, nagyon reménykedik abban, hogy kap a külvilágtól egy kis segítséget. A családról készütl fotókat itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.