Első fokú riasztás viharok miatt

Csudai Sándor - Origo -
vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt is csaknem az egész országra citromsárga riasztást adott ki az meteorológiai szolgálat.

A folyamatos eső és borult ég mellett zivatarok is váthatóak szinte az egész országban. A balatonon nagy volt a Balatonon, a vitorlásverseny rajtját is elhalasztották. Szombatra az egész országra elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat.

Csudai Sándor - Origo

Ismét 30 fok feletti maximumok várhatók a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20170716-idojaras-ismet-30-fok-feletti-maximumok-varhatok-a-jovo-heten.htmlMelegszik az idő a következő napokban: ismét 30 Celsius-fok feletti maximumok várhatók, pénteken akár 37 fok is lehet. Sok lesz a napsütés, a hét második felében lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Két McDonald's-ben is késeltekhttp://www.life.hu/news/20170716-ket-mcdonalds-ban-is-keseltek.html24 órán belül két gyorsétteremben is megkéseltek egy-egy embert. A rendőrség vizsgálja az ügyeket.News--Hidegfront érkezik - Csütörtökön véget ér a kánikulahttp://www.life.hu/news/20170712-idojaras-hidegfront-erkezik-csutortokon-veget-er-a-kanikula.htmlA gatyarohasztó hőség rajongói most nem fognak örülni, de legalább ennyien adnak hálát a magasságosnak az aktuális időjárási előrejelzések elolvasása után. News--Marad a meleg, de viharok várhatóakhttp://www.life.hu/news/20170629-idojaras-marad-a-meleg-de-viharok-varhatoak.htmlKánikula, záporok, zivatarok. Így lehetne összefoglalni a csütörtöki időjárást röviden. A hőmérséklet 19-25 fokról 29-35 fokig is emelkedik majd napközben. NewsOrigoHatalmas baki a BBC híradójábanhttp://www.life.hu/news/20170624-hatalmas-baki-a-bbc-hiradojaban-huw-edwards-nem-szolalt-meg.html A BBC News at Ten azaz Hírek tízkor című adása egy kis malőrrel indult. NewsMeg akarta mérgezni kollégáit egy ápolónő Pécsenhttp://www.life.hu/news/20170624-meg-akarta-mergezni-kollegait-egy-magyar-apolono.htmlSúlyos testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség a pécsi kórház egyik ápolónőjét, aki a nyomozók szerint meg akarta mérgezni kollégáit. A 30 éves nő több esetben mérgező hatású anyagot tett az osztályán dolgozó kollégái italába, többen rosszul is lettek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.