Szombathely gömbvillám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is látták a piros, vagy narancsszínű gömböt Szombathelyen, ami két daru között vágott be egy családi ház kerítéséhez, ahol a tuják nagy lánggal kezdtek égni. A szomszédok és a tűzoltók azonnal oltani kezdték a tüzet.

Sokan riasztották a tűzoltókat szombaton délután Szombathelyen, amikor egy villámcsapás után több méteres lángokkal kezdett égni egy családi ház előtti tujasor. Voltak, akik az épület előtti autókat mentették, mások kerti slauggal kezdték oltani a lángoló fákat - írja a 112press.hu.

Azt több szemtanú is megerősítette, hogy egy fényes, piros, narancssárga gömb csapódott a szombathelyi Luna és Minerva utcák sarkán álló ház kerítésébe, vagy a kerítés melletti tujába. A becsapódás pillanatában óriási robbanás is hallatszott, ami megijesztette a környéken tartózkodókat. A természeti jelenségről és a szemtanúk beszámolóiról videó is készült:

Jégesőt is hozhat a vasárnapi viharhttp://www.life.hu/news/20170723-jegesot-is-hozhat-a-vasarnapi-vihar-idojaras.htmlAz vasárnapi előrejelzések szerint durva viharokra számíthatunk. News--Első fokú riasztás viharok miatthttp://www.life.hu/news/20170722-elso-foku-riasztas-viharok-miatt-szinte-az-egesz-orszagra.htmlHeves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt is csaknem az egész országra citromsárga riasztást adott ki az meteorológiai szolgálat. News--Fizetésbotrány a BBC-nélhttp://www.life.hu/news/20170722-fizetesbotrany-a-bbc-nel-kiderult-hogy-a-ferfiak-tobbet-keresnek.htmlA BBC maga hozta nyilvánosságra a képernyősei fizetését. News--Ismét 30 fok feletti maximumok várhatók a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20170716-idojaras-ismet-30-fok-feletti-maximumok-varhatok-a-jovo-heten.htmlMelegszik az idő a következő napokban: ismét 30 Celsius-fok feletti maximumok várhatók, pénteken akár 37 fok is lehet. Sok lesz a napsütés, a hét második felében lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Véget ér a kánikula, hidegfront közeleghttp://www.life.hu/news/20170723-veget-er-a-kanikula-hidegfront-kozeleg.htmlAz ország nagyobbik, délkeleti felén 25, 26 fok körüli, főként a Tiszántúlon és a Dél-Alföldön 27 fok feletti középhőmérséklet várható vasárnap. A hét elejére hidegfron érkezik, de csak néhány napra várható az enyhülés, aztán visszatér a kánikula. News--Marad a meleg, de viharok várhatóakhttp://www.life.hu/news/20170629-idojaras-marad-a-meleg-de-viharok-varhatoak.htmlKánikula, záporok, zivatarok. Így lehetne összefoglalni a csütörtöki időjárást röviden. A hőmérséklet 19-25 fokról 29-35 fokig is emelkedik majd napközben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.