Halott kisfiú hangján beszélő mackót keresnek az interneten

Forrás: Facebook/Louisa Millington -
halál kisfiú mackó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikusan hamar vesztette el második gyermekét a fiatal anyuka, a kisfiú álmában halt meg 19 hónaposan. Egy plüssmackó azonban segített nekik a tragédia feldolgozásában: a kisfiú hangján szólalt meg. Ezt a számukra felbecsülhetetlen értékű tárgyat veszítették el nemrég, és keresik mindenáron. 

A 18 éves anyuka szörnyű tragédián ment át, elvesztette második gyermekét. A kisfiú mindössze 19 hónapos volt, és álmában érte a halál. Lefeküdt teljesen egészségesen, de már nem kelt fel többé. A 3 éves nővére, Alexiah tudta a legkevésbé elfogadni testvére hiányát. Azért, hogy enyhítsék a kislány fájdalmát, egy speciális mackót vásároltak neki.

Ezt a mackót keresik Forrás: Facebook/Louisa Millington

A plüssállat a kisfiú hangján szólalt meg, ha megnyomott rajta a kislány egy gombot. Alexiah egyszerűen imádta a mackót, mindig megnyugtatta őt, ha éppen szomorú volt. Nemrég azonban, valószínűleg utazás közben elveszítették a játékot, és kétségbeesetten keresik. A nagymama tett közzé egy Facebook-posztot, amelyben leírja a mackó történetét. A megtalálónak ugyanis valószínűleg ez egy értéktelen plüss, de a családnak és főleg a kislánynak felbecsülhetetlen értékű - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.