Szoknyával a fején, meztelenül sétálgatott egy nő: Videó!

Forrás: Thinkstock -
meztelen videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időnként napvilágra kerülnek bizarr felvételek: íme például egy nő, aki anyaszült meztelenül, egy szoknyával a fején kóricált az autók között. 

Brazíliában, Manhuaçu területén készült az a felvétel, melyen egy meztelen nőt láthatunk az autók között sétálni. A pucér asszony fejére egy szoknya volt terítve, és olyan könnyedséggel sétálgatott az autók között, mintha mi sem lenne ennél természetesebb.

A múlthét vasárnap történt esetről több mobilos felvétel is napvilágra került, hiszen mindenkit megdöbbentett a nem éppen mindennapi látvány. Egy Julio Sales nevezetű férfi követni kezdte az asszonyt, majd megkérdezte tőle, hogy nincs-e segítségre szüksége, de a nő ignorálta a segítőszándékot.

Az egyik kezében egy üveg volt, így nem kizárt, hogy ittas állapotban találta jó ötletnek a meztelen vonulást. Végül tűzoltók szállították kórházba, és értesüléseink szerint semmilyen eljárást sem indítottak ellene.

Az esetről számos fotó készült, amelyeket itt tudsz megtekinteni.

Hatalmas dugót okoztak azzal, hogy az úton szexeltek (18+)

Nagy felfordulást okozott két túlfűtött teve, akik egy autópálya kellős közepén estek egymásnak. A légyottjuk kisebb dugót okozott. Az esetről videó is készült. Olvass tovább itt...
Életét vesztette Kanchan Nath, indiai tévés: Videó! http://www.life.hu/news/20170724-elhunyt-kanchan-nath-indiai-musorvezeto.htmlTragikus körülmények között veszítette életét a híres indiai műsorvezető. Megrázó felvétel készült a döbbenetes eseményről. News--Eljárás indult a 14 éves fiúval szexelő lány ellen http://www.life.hu/news/20170724-bortonbe-is-kerulhet-a-kiskoruval-szexelo-lany.htmlLetartóztatták azt a 20 éves lányt, aki szexuális kapcsolatot létesített egy 14 éves fiúval. A srác édesanyja jelentette az esetet. NewsOrigoÍgy még sosem hallottuk a Despacitót: Videó! http://www.life.hu/news/20170721-elhorkolta-egy-ferfi-a-despacitot.htmlFelettébb különleges csemege került fel az internetre nemrég: egy férfi elhorkolta a despacitót, ráadásul egész felismerhetően. Persze kapott egy kis segítséget. NewsOrigoNincs több "despacitózás" Malajziában http://www.life.hu/news/20170721-betiltottak-malajziaban-a-despacito-cimu-slagert.htmlÚgy tűnik hanyatlásnak indult a Despacito című szám hírneve. Malajziában például már meg is tiltották, hogy az állami média játssza a közkedvelt slágert. News--Elhunyt a szolnoki színház egyik munkatársa http://www.life.hu/news/20170721-eletet-vesztette-a-szolnoki-szinhaz-egyik-munkatarsa.htmlAz egész társulat gyászol a szerdán elhunyt férfi miatt. Tragikus autóbaleset miatt veszítette életét. News--Nem ússza meg büntetés nélkül a kisbabát cigiztető férfi http://www.life.hu/news/20170720-birosag-ele-kerul-a-kisbabat-cigizteto-ferfi.htmlMár egy ideje csend volt az üggyel kapcsolatban, már attól féltünk nem sikerül felkutatni az elkövetőt. De szerencsére tévedtünk, és úgy tűnik nem ússza meg büntetés nélkül. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.